Přesně tak, stará škola, GF3/4 TI a nebo i FXka 5800 a 5900 řady jdou. Má to použitelný SM1.1 ty hry co dá ten procesor to dá hravě, 2D jádro to má i z dnešního pohledu slušný. Tak 6800 má už horší 16bit rendering a staré hry na ní vypadjí hůře než na těch oldschool kartách. Takhle na Voodoo 3 jsem s Athlonem XP 2800+ dal 720p a yotube taky, nesměl tam bejt rescalling nebo fullscreen ale jinak to šlo. GF2MX by měla mít 2D jádro o dost lepší, jinak HW rescaling flashe má až GF3 tušim. Na GF2 / 4MX to byl občas problém, asi závisí taky od driverů. Jinak takové DVD měl dát už ten starej Celeron.
Youtube a flash celkově se dost zkurvil co jej nedělá macromedia ale adobe. To co můj starej Tualatin před třema rokama dával na youtube levou zadní dnes nepřehraje. Došlo k tak hrozné cílené deoptimlizaci až z toho mrazí. Třeba stránka PCT.. zkoušel jsem na starym Cyrixu M2 - 300mhz. Pod starym IE 5,5 macromedia flash, stránka kupodivu jela bez grafických chyb, vše ok a CPU load 28%.... zkusil jsem pod firefoxem s poslednim dnešnim flashem, stránka vypadala stejně vše fungovalo stejně ale CPU load 100% a scroloval jsem jak když otáčim knihu.
Co se youtube týče, nedávno jsem testoval mininotebook s Viod Nano 1,6ghz (znatelně lepší jak takovej atom, minimálně o 1/3 lepší jak ta K7 kde chceš upgradovat grafiku), a youtube to nedalo, občas docházelo k trhání, vynechávání snímků atd.

Odpověď s citací