Pokud dam do desky Duron a nastavim napeti na pevno na 1.7V, pak ho vyndam a dam XP1700+, bude tam stale tech 1.7V nebo se to hodi na default dle prociku?
Morpheus.
Pokud dam do desky Duron a nastavim napeti na pevno na 1.7V, pak ho vyndam a dam XP1700+, bude tam stale tech 1.7V nebo se to hodi na default dle prociku?
Morpheus.
...tazko povedat, ale 1.7V das aj pri CPU s jadrom ThoroughBred bez VCore modu
![]()
...alebo sledujes tym dotazom nieco ine![]()
VOCAL POST MESSAGE: System Failed CPU Test...System Failed CPU Test...System Failed CPU Test...System Failed CPU Test...
Jde o to, ze deska povoluje max +0.1V oproti defaultu procesoru, ja mam XP1700+,kde je 1.5V, tzn. max muzu u nej nastavit 1.6V.
Morpheus.
No,jestli ti de o to,abys neznicil proc,tak tomu T-Bredovy tech 1.6V jenom prospejePůvodně odeslal Morpheus
![]()
...aha takze ked mas DLT3C Thoroughbred tak tam nastavis len tych 1.6V a asi nepomoze ten trik s Duronom co si planoval, ale zase je tu ten HW VCore mod, ktory zabere na 100%![]()
VOCAL POST MESSAGE: System Failed CPU Test...System Failed CPU Test...System Failed CPU Test...System Failed CPU Test...
No ja jsem udelal HW VCore mod a stejne nemuzu pustit do procesoru vic jak 1.65V!!!!!( v biosu 1.55 skutecnost 1.65==a kouse se to)Původně odeslal .:::iGor:::.
Muze mi nekdo rict, jak je to mozny?
Apple MacbookPro 13,3 (late 2011) - je perfektni :D
...divneautor tohoto VCore modu pisal, ze skusal odpormi zvysovat napajanie CPU az do 2.0V a
![]()
...mas dobre pripajkovany ten odporhlavne z tej strany od kondikov, kde je dost na nic pristup
![]()
...mas dobre pripajkovany ten odporhlavne z tej strany od kondikov, kde je dost na nic pristup
[/quote]
No prave ze to mam dobre!
Jak mam proste na procesoru vic jak 1.65V, tak se restartuje celej PC!!
Stve me to! Koupil jsem si novy JIUHB abych se dostal aspon na 2250Mhz a ted tohle!
Nevite jak to mam oklamat?
Apple MacbookPro 13,3 (late 2011) - je perfektni :D
Toto téma si právě prohlíží 1 uživatelů. (0 registrovaných a 1 anonymních)