Výsledky 1 až 21 z 21

Téma: Mobil s velkým tel.seznamem

Hybrid View

Předcházející příspěvek Předcházející příspěvek   Další příspěvek Další příspěvek

Standardní Re: Mobil s velkým tel.seznamem

Presne tak - activesync funguje naprosto bezproblemove jak proti Exchange, tak proti Google Apps. Navic u novych HTC se mi libi moznost vyberu funkce po pripojeni USB kabelu (internet sharing/activesync/USB Drive), tj. ono activesync nemusi ani bezet k mnoha ukonum. A ve Viste/7 je uz Mobile Center, ktere mi prijde jeste transperentnejsi nez ActiveSync.

Na druhou stranu, pokud bych mel nekomu doporucit telefon "na telefonovani", je urcite lepsi volba Symbian nez Windows Mobile. I se vsim tim touch-vylepsenim u WM mi volani i psani SMS na chytrych Nokiich prijde pohodlnejsi.
    Audiotrak Prodigy HD2 (2xOPA2134PA + LT1364) => Little Dot I+ (WE408A + AD8022) => Sennheiser HD555@595
    Asus Xonar D1 => Technics SU-A800 => Tesla 2xARN6608 + ARV-104

Member Avatar uživatele cody1
    Vliv
    229

Je to vec nazoru
    Ja bych rozhodne doporucil Nokii rady E sam mam uz nekolikatou a naprosta spokojenost (mel jsem i komunikatory, ale E je rychlejsi, skladnejsi, delsi vydrz...)

Zarizeni s WM jsem mel taky, ale dle mojich zkusenosti katastrofa s odezvou, nez na dotyk. displayi nadatlujes SMS (na nokii s qwerty to je jiny kafe)
    Takze ja jsem pro Nokii E

tákže, co to tady tak sleduju, tak to na 99% bude tydlifon se Symbianem Koukám, že je tady i dosti preferovaná Nokie, nicméně bych raději něco od SE. Máme doma všichni mobily od SE, tak ať máti netrhá partu Navíc nemá moc čas se učit s něčím novým. Dokonce, když jsem jí řekl, že by mohla mít i větší klábosnici (qwerty), tak mi bylo oznámeno, že už má palec na klasickou (SE T630) klávesnici "vycvičenej"

To asi moc nepůjde. SE měl vlastní platformu nad Symbianem: UIQ, kterou ale zaříznul a dál v jejím vyvíjení (ani ve vývoji telefonů) nepokračuje. Ani nevím jestli byl v UIQ neomezený seznam, ale asi jo.

SE momentálně v oblasti smartphonů hledá kam dál. Udělal Xperii nad Windows Mobile, teď má už funkční kousky modelu Satio, který ale nemá žádnou hardwarovou klávesnici. Tohle je prosím za poslední snad rok kompletní výčet smartphonů, které SE udělal, bída, co?

Pak je tu ještě Samsung i8910, ale taky bez hardwarové klávesnice a jinak už jsou se symbianem jenom Nokie.
    Lenovo X200 | Lenovo Ultrabase | Sennheiser HD 595 | Fujitsu Siemens P19-2 Black | Logitech Internet Navigation Keyboard | Logitech VX Revolution

Senior Member mince
    Věk
    51
    Vliv
    289

musim uznat ze WM je otras , Samsung Omnia lezi v supliku a vytahujem ju len do BA ako navigaciu .
    NTB - nejake Lenovo
    PC - Intel i5 netaktovany
    fotoze : Panasonic DMC-TZ20 + DMW-MCTZ20E
    technical diver , deep full nitrox 75m :)

Senior Member
    Věk
    40
    Vliv
    0

tak me napadlo proc nevzit tedy Sony Ericsson P1 ?
    (neomezene kontakty,qwerty klavesnice, symbian...)

Citace Původně odeslal pajkus Zobrazit příspěvek
    tak me napadlo proc nevzit tedy Sony Ericsson P1 ?
    (neomezene kontakty,qwerty klavesnice, symbian...)
    Ten návrh tu už byl...
    Citace Původně odeslal Paolo Zobrazit příspěvek
    Neomezený tel. seznam mají též i Symbianovci...
    Pokud jsi ujetý na Nokie, tak taková E61i / E71 by byla asi to pravé ořechové.
    Případně něco od SonyEricsson
    Neděkujte, nenadávejte, pokud se vám něco líbí nebo nelíbí, používejte prosím hodnocení/reputaci/karmu - prostě ikonku s vahami pod avatarem.

Kdo vás kdy a za co ohodnotil uvidíte ve svém Uživatelském panelu.

Informace o tématu

Users Browsing this Thread

Toto téma si právě prohlíží 1 uživatelů. (0 registrovaných a 1 anonymních)

Podobná témata

1. Mobil reklamace a zapujceni jineho
    Založil Jops v sekci fóra Reklamace a §
    Odpovědí: 1
    Poslední příspěvek: 04.05.2006, 21:40
  2. da sa zabudovat mobil do PC???
    Založil arcanus v sekci fóra Case modding
    Odpovědí: 23
    Poslední příspěvek: 05.07.2003, 22:01

Klíčová slova k tématu

Pravidla přispívání