Citace Původně odeslal Matio Zobrazit příspěvek
Potřeboval bych pomoct s opravou WindowsXP - potřeboval bych spustit buď konzolu pro zotavení a nebo lépe možnost opravit starou instalaci Windows klávesou R. Bohužel se mi žádná z možností s mým instalačním CD pro WinXP nenabídne i když by podle mě měla. Hned vyskočí okno s instalací a s tím, ať si vyberu do kterého oddílu se mají Windows nainstalovat nebo který oddíl mám odebrat. Proč se mi nezobrazí možnost opravy Windows? Díky kdyžtak za rady...
1) Spustis instalaci s CDčka
2) po té co se načte modré okno se tě to ptá jestli nainstalovat / opravit / ukončit

ZDE MUSÍŠ DÁT NAINSTALOVAT

3) začne to hledat předchozí verze systému windows (kterou pravděpodobně nalezne, a začne se znovu ptát nainstalovat / opravit / ukončit

ZDE UŽ MUSÍŠ DÁT OPRAVIT
to zachová všechny programy, data a prostě všechno - pouze to opraví komplet wokna (a smaže doinstalované aktualizace)

čili nějaké programy se stejně bude muset přeinstalovat, ale některé pofrčí normálně

3a pokud bys dal funkni "nainstalovat" tak ti to nabidne volbu buďto nainstalovat vedle předchozího systému a pak bys při spouštění měl na výběr ze dvou woken
a nebo dáš nainstalovat s tím že odebereš celý oddíl C: a znovu jej naformátuješ - čímž ale přijdeš o všechno na disku C:

stačí ?