Výsledky 1 až 14 z 14

Téma: ATI Catalyst™ 9.8

Hybrid View

Předcházející příspěvek Předcházející příspěvek   Další příspěvek Další příspěvek

Standardní Re: ATI Catalyst™ 9.8

Teď mají imho plný ruce práce s DX11, Win7 a R8xx k tomu. Tzn. že maj na hrbu podporu tří nových věcí najednou... dej jim čas, až se tohle uklidní
    senzory pro DF - DSLR | senzory pro DF - kompakty a EVF | senzory pro DF - mosaic masky | senzory pro DF - full-color masky | filtry pro DF #1 / #2 | tisk DF na inkoustech od Canonu | M42 skla pro DSLR | Thoriové sklo a M42 objektivy

Neděkujte, nenadávejte, pokud se vám něco líbí nebo nelíbí, používejte prosím reputaci
    (tj. ikonka s vahami pod avatarem)

Hotfix 9.8 řešící problémy v Ghostbusters, Sims, COH a Resident Evil

http://support.amd.com/us/kbarticles...or3DGames.aspx
    Naposledy upravil no-X; 20.08.2009 v 09:44.
    senzory pro DF - DSLR | senzory pro DF - kompakty a EVF | senzory pro DF - mosaic masky | senzory pro DF - full-color masky | filtry pro DF #1 / #2 | tisk DF na inkoustech od Canonu | M42 skla pro DSLR | Thoriové sklo a M42 objektivy

Neděkujte, nenadávejte, pokud se vám něco líbí nebo nelíbí, používejte prosím reputaci

Pridam svoji zkusennost s Cat 9.8 AGP hotfix. V kompu mam ATI 3850 AGP a od pocatku pouzivam tyhle AGP fixy. Az do verze 9.7 bez problemu. Vcera jsem nainstaloval 9.8 a zacaly problemy. Komp sel po par sekundach do modre smrti. Na vine byl soubor rgadta.sys. Tenhle soubor v adresari system32 nesel smazat ani prejmenovat. Po odinstalovani ATI ovladacu zmizel. Nahodil jsem zpatky 9.7 a je po problemu.

To by mě docela zajímalo...

Stahoval jsi ovladače přímo z webu ATi, nebo odjinud? Jakou verzi? Díval jsem se do XP/32bit i Vista/32bit a ani v jedněch se mi nedaří tento soubor najít...

rgadta.sys vyzera na nejaky sajrajt
    http://www.google.sk/search?q=rgadta...ient=firefox-a

Taky jsem hledal, ale nechci dělat předčasné závěry. Ten soubor je většinou reportovaný k srpnovému (8.) datu, stejně, jako Catalysty, takže by tam souvislost být mohla - jenže ho tam nenacházím.

Druhá věc je, že ho některé zdroje popisují jako soubor kontrolující aktualizace ovladačů, jiná jako něco související s RAMDACem (blbost?) a další jako malware. Každopádně existují utility, kterými ho lze odstranit, když si člověk není jistý, co to je

Pro jistotu bych doporučil počítač projet antivirem, Spybotem a pro jistotu třeba ještě Malwarebytes' Anti-Malware. Než se ověří, jestli to opravdu má v driverech být, nebo jestli je to nějaká mrcha, která využívá instalace ovladače, aby se dostala do systému.

AGP hotfix 9.8 jsem stahoval primo ze stranek AMD (ATI) http://support.amd.com/us/kbarticles...AGPHotfix.aspx

Modra smrt hlasila, ze soubor rgadta.sys se pokousi zapisovat do te casti pameti, ktera je vyhrazena jen pro cteni...

Antivir (Eset) ani dalsi nic nehlasil

Informace o tématu

Users Browsing this Thread

Toto téma si právě prohlíží 1 uživatelů. (0 registrovaných a 1 anonymních)

Podobná témata

1. DNA ATi 8.6 Vista
    Založil mortician v sekci fóra Grafické karty
    Odpovědí: 1
    Poslední příspěvek: 07.07.2008, 23:18
  2. ATI Catalyst 8.3 WHQL
    Založil Spajdr v sekci fóra Grafické karty
    Odpovědí: 17
    Poslední příspěvek: 11.03.2008, 13:57
  3. ATI Catalyst™ 8.2
    Založil Spajdr v sekci fóra Grafické karty
    Odpovědí: 22