Teď mají imho plný ruce práce s DX11, Win7 a R8xx k tomu. Tzn. že maj na hrbu podporu tří nových věcí najednou... dej jim čas, až se tohle uklidní![]()
Teď mají imho plný ruce práce s DX11, Win7 a R8xx k tomu. Tzn. že maj na hrbu podporu tří nových věcí najednou... dej jim čas, až se tohle uklidní![]()
senzory pro DF - DSLR | senzory pro DF - kompakty a EVF | senzory pro DF - mosaic masky | senzory pro DF - full-color masky | filtry pro DF #1 / #2 | tisk DF na inkoustech od Canonu | M42 skla pro DSLR | Thoriové sklo a M42 objektivy
Neděkujte, nenadávejte, pokud se vám něco líbí nebo nelíbí, používejte prosím reputaci (tj. ikonka s vahami pod avatarem)
Hotfix 9.8 řešící problémy v Ghostbusters, Sims, COH a Resident Evil
http://support.amd.com/us/kbarticles...or3DGames.aspx
Naposledy upravil no-X; 20.08.2009 v 09:44.
senzory pro DF - DSLR | senzory pro DF - kompakty a EVF | senzory pro DF - mosaic masky | senzory pro DF - full-color masky | filtry pro DF #1 / #2 | tisk DF na inkoustech od Canonu | M42 skla pro DSLR | Thoriové sklo a M42 objektivy
Neděkujte, nenadávejte, pokud se vám něco líbí nebo nelíbí, používejte prosím reputaci (tj. ikonka s vahami pod avatarem)
Pridam svoji zkusennost s Cat 9.8 AGP hotfix. V kompu mam ATI 3850 AGP a od pocatku pouzivam tyhle AGP fixy. Az do verze 9.7 bez problemu. Vcera jsem nainstaloval 9.8 a zacaly problemy. Komp sel po par sekundach do modre smrti. Na vine byl soubor rgadta.sys. Tenhle soubor v adresari system32 nesel smazat ani prejmenovat. Po odinstalovani ATI ovladacu zmizel. Nahodil jsem zpatky 9.7 a je po problemu.
To by mě docela zajímalo...
Stahoval jsi ovladače přímo z webu ATi, nebo odjinud? Jakou verzi? Díval jsem se do XP/32bit i Vista/32bit a ani v jedněch se mi nedaří tento soubor najít...
rgadta.sys vyzera na nejaky sajrajt
http://www.google.sk/search?q=rgadta...ient=firefox-a
Taky jsem hledal, ale nechci dělat předčasné závěry. Ten soubor je většinou reportovaný k srpnovému (8.) datu, stejně, jako Catalysty, takže by tam souvislost být mohla - jenže ho tam nenacházím.
Druhá věc je, že ho některé zdroje popisují jako soubor kontrolující aktualizace ovladačů, jiná jako něco související s RAMDACem (blbost?) a další jako malware. Každopádně existují utility, kterými ho lze odstranit, když si člověk není jistý, co to je
Pro jistotu bych doporučil počítač projet antivirem, Spybotem a pro jistotu třeba ještě Malwarebytes' Anti-Malware. Než se ověří, jestli to opravdu má v driverech být, nebo jestli je to nějaká mrcha, která využívá instalace ovladače, aby se dostala do systému.
AGP hotfix 9.8 jsem stahoval primo ze stranek AMD (ATI) http://support.amd.com/us/kbarticles...AGPHotfix.aspx
Modra smrt hlasila, ze soubor rgadta.sys se pokousi zapisovat do te casti pameti, ktera je vyhrazena jen pro cteni...
Antivir (Eset) ani dalsi nic nehlasil
Toto téma si právě prohlíží 1 uživatelů. (0 registrovaných a 1 anonymních)