Čágo , jj vidím to na zdroj, mám sice jinou desku, no 7600GS taky, je to cca 3 měsíce co jsem si všiml šíleného poklesu napětí snad na všech větvích u zdroje měl sem tam EC 400 W s PFC - no 12 v větev šla až na 11.6 nebo 12.4, 5V na 4.64 a 3.3 V až na 3.14 což bylo na hranici únosnosti - sledoval sem to nejen na PC probe no i na Everestu Ultimate Edition, koupil sem velice slušný zdroj a to Fortrona a náhodný restarty přestaly, je fakt že po výměně mi odešel 1 pam. modul, ale to nepřičítám výměně zdroje, ale tím , že tem modul byl cca 5 let starý , jak sem ten pc sestavil, koupil sem 512 A-Data - je fakt, že mi tedy už paměti nejedou v duálu jako předtím 4x256 jely na 128bitech a v dualu no pokles výkonu je neznatelný a hlavně - proč sem se dostal k pamětím, PC co mám je staršího data jedu na socketu A, no dokud pojede měnit nechci fakt sem s ním spokojený, hlavně teď cca 14 dní zpět se mi comp začal restarovat blue screeny a tak, sem byl zoufalej,nešlo to ani v konzoli pro zotavení opravit a přišel sem o všechny data, ani instal. XP mi nešly, házely chybu, no až sem po 2 denním zoufání zkusil vyndat paměti a jel sem fakt na jednom 256mb modulu a hle, vše jelo jak mělo, no musel sem fakt elaborovat, bo všechny paměti mi po vyzkoušení jely, samy, no ale ten jeden modul mi fakt po zapnutí na default s ost. moduly začal opět shazovat pc, blue screeny - tak bacha, měj i tohle v paměti. Pc jak začne zlobit je to pěkná bestie. Nechoď hlavně fakt do nezn. zdrojů. Přiznám se , že toho Fortrona sem koupil na Aukru - po repasi, výměně všech opotř. součástek a musím říct a že si to hlídám, je fakt skvělej a drží na jádro stable 1.71V,3.3 V - na 3.28 V,5V na 4.89-4.93V, a 12V na 12.10 a Vbat je na 3.23 až 3.25 V, fakt paráda stál mě na A 425+60Kč pošt. No myslím si , že se to vyplatilo. Tak pak dej vědět Ahoj V