Nazdar, riesim naplne do tlaciarni a nasiel som tuto starsiu temu.
Mam jednu starsiu HP DeskJet 845c. Ceny ciernej naplne:
- original: 23.48 EUR
- blister: 22.79 EUR (blister by udajne mal byt original bez krabicky, len v sacku)
- alt. vyrobca Armor: 12.51 EUR
- alt. vyrobca Xerox: 8.32 EUR
(maloobchod by bol drahsi ale ide mi o porovanie)
Mate niekto skusenosti s tymi alternativnymi naplnami? Xerox mi je celkom sympaticky, jednu som uz objednal tak pripadne napisem skusenosti. Raz som si dal urobit este na starsej tlaciarni HP DJ400 re-fill a vysledok bol hrozny, rozpijalo sa to, mierne samo tieklo, odvtedy sa re-fillov bojim. Neviem ale ci tieto alt. ako Armor, Xerox a ine su re-filly alebo nove vyrobky.
Podobne ma alt. naplne aj Canon (co som videl namatkovo Lomond, Peach, Print it). To mam zas nove multifunkcne zariadenie PIXMA MP540 tak tam to budem tiez neskor riesit.
Uvitam skusenosti, ktore alt. vyrobky su ok a ktorym sa radsej vyhnut apod.
Navyse pozeram, ze minimalne pre Canon sa predavaju naplne s cipom aj bez cipu, kde treba namontovat cip z originalnej naplne. Mate s tymto niekto skusenosti?
==
Tak mam skusenost s XEROX OEM Code 6615 (496L95053) - cierna napln do HP DJ 845c (HP orig. napln je C6615D). Tlaci to nadherne. Malo by tam byt 42 ml oproti orig. 25 ml tak uvidim ako to bude s vydrzou ale to som nikdy nejak extra nesledoval.

Odpověď s citací