Ohledne nacteni externiho audia - umi to i KMplayer napr...
Jinak na PC jsem nikdy problem s prehravanim vicestopeho .avi nemel. V seznamu audiostop zvolim tu kterou chci a hraje to (opet KMplayer). Myslel jsem ze problemove jsou stolni prehravace![]()
Ohledne nacteni externiho audia - umi to i KMplayer napr...
Jinak na PC jsem nikdy problem s prehravanim vicestopeho .avi nemel. V seznamu audiostop zvolim tu kterou chci a hraje to (opet KMplayer). Myslel jsem ze problemove jsou stolni prehravace![]()
Asus P5K-E | E6600@3,6GHz | GB GTX260 216SP | 2GB DDR2 | WD7500AAKS | WD15EADS | Enermax 500W | Antec P182 | LG L2000C
Takže zkoušel jsem ten mkvmerge, který mi doporučil Jezevec a je to super program, uděláno za pár minut a tak jak jsem si přál:
- dva dabingy, dvoje titulky
- vše sedí
- nastaveno i správné označení
- testováno v SMPlayeru, přepínání čehokoli funguje na výbornou.
Jediné, co jsem poprvé udělal špatně je, že jsem nenastavil kódování CZ titulků, myslel jsem, že to ten program rozpozná, což se ale nestalo. Stačilo přenastavit jednu věc a za pět minut bylo MKV na světě
Tímto ještě jednou děkuji Jezevcovi, za tip. Zvýšil jsem mu i karmu za toto, snad jsem to udělal správně![]()
Oblíbil jsem si Dropbox - pokud chcete získat bonusových 250 MB k základním 2 GB, registrujte se zde (dozvím se Váš email a jméno, co zadáte při registraci).
Vyšla Mandriva Linux 2010 informace zde, download zde
AMD AthlonXP 2000+; 1,5 GB RAM;WD 250 GB + WD 60 GB; GF 4 MX 64MB VRAM.
Mandriva Linux 2010 CZ FREE (výchozí), Windows XP Professional SP3 CZ(jen škola).
Spokojený uživatel KDE 4.4.2
Pokud máte zájem, mám svůj blog, který najdete zde.
Toto téma si právě prohlíží 1 uživatelů. (0 registrovaných a 1 anonymních)