Mam jeden problem. Win XP Professional slapali v pohode uz niekolky rok. Prezili rozne vymeny HW a az na poslednu vymenu DVD. Vymenil som IDE mechaniku za SATA.
Teraz pri starte systemu, ked zmizne ta cierna obrazovka s logom Win XP (a pohyblivym modrym pasikom) a ma sa objavit modra s vyberom mien, tak to prestane reagovat. Ale objavuje sa to iba, ked to zapnem a pustim. Ak hned na zaciatku spravim restart, tak to ide ako z praku. A nezavisi ci je pocitac studeny, alebo po hodine zataze.
A ked to nastartujem, tak to prejde 3 hodiny orthosu a 30 opakovani LinX ako stable.
Reinstalovat vsetko sa mi nechce - lebo si nie som isty ci to pomoze.
A sprava sa to rovnako, ci je nova DVD zapojena, alebo nie.
Tak neviem ci to nie je nejaky HW problem...
BTW zostava:
C2Q 6600 (OC ~3GHz=334x9), watercooled, Gigabyte G33-DS3R, 2x1GB DDR800 A-DATA EE Vitesta + 2x1GB DDR800 Patriot, ATI Sapphire 4830, 320GB WD 3200AAKS + 640GB WD 6400AAKS + 2x160GB Hitachi, LG GH22LS30 + Liteon 165P6S, SB Audigy 2 platinum eX, Creative Inspire T5400, Enermax Noisetaker 485W, LCD Belinea 101730
Edit:
Nasiel som doma este jeden nepouzivany HDD, tak som si nan tak cvicne nainstaloval Windows+ATI drivers a robilo to to iste. Aj som zrusil pretaktovanie a nic.
Asi to bude asi nejaky problem zakladovky a RAM-iek. Lebo som si spomenul, ze pri vymene CPU som musel RAMky z dosky vytiahnut, inak to neslo. Prehodil som A-DATY a Patrioty a nastartovalo to. Tak uvidime...
Ked tak sa ich zbavim a kupim jedny 2+2GB.