Tak me z toho asi fakt je*ne. I po vymene zdroje za silnejsi Seasonic SS-500ET-T3 se to projevilo zase. Tak jsem se nasral a zacal jeste zkouset jeste nejaky pokusy.

Vymena napajeciho kabelu do zdroje - nepomohlo.
Vymena prepetove ochrany APC za shodnou od jineho PC - nepomohlo.
Prehozeni napajeni PC na jinou zasuvku - nepomohlo.

U vseho jsem spustil jako zatez Furmark (stability test 1900x1200 + 8xAA) + Orthos (Blend) a po cca trech minutach se to vyplo, ale kdyz jsem vcera zkousel na te 19" HP taky Furmark (stability test 1280x1024 + 8xAA) + Orthos (Blend), tak to bylo v poradku.

Jde o to, ze se mi to neprojevilo na mem HP LP1965 ale na monitoru pritelkyne HP LP2465. Nevim (pac elektrice nerozumim), jestli to nemuze byt treba moc velka zatez na zasuvky v pokoji (mam dve, na jedne mam jen sve PC z podpisu), kdyz vymenim svuj monitor (ne tak zravej) za ten pritelkyne (kterej si bere podstatne vic). Troufam si rict, ze by v tom snad nemel byt problem, ale uz me vazne nic jineho nenapada, co by to mohlo zpusobovat.

Nevie nekdo jeste neco, na co jsem zapomnel nebo prehledl. Uz me to zacina vazne pekne sr*t, ze na to nemuzu prijit. Vsechny komponenty meneny, zustaly jen Ramky (testovany Goldmemory a dle nej jsou v poradku) a pevny disk.