Výsledky 1 až 4 z 4

Téma: přeinstalování PC

Talking přeinstalování PC

Nazdárek,
    kdo mi poradí jak přeinstalovat PC, zkoušela jsem prvně přes nabídku přidat nebo odebrat programy všechno zlikvidovat. Po hodině mi došlo že je to blbost, že to musí jít jinak. Chci to zkusit sama, když to nepůjde předám to odborníkovi. Prosím poraďte mi. Díky

Standardní Re: přeinstalování PC

Osobně bych ti radil spíš se domluvit se známým, nachystat doma něco dobrého a nechat si to ukázat. Není to sice nic těžkého, ale radit přes fórum tohle dost dobře nejde
    PC: GA-EP45-DS3R | E8400 + Ninja | 8GB | 80GB SSD X25-M | Zotac 9500GT | Asus Xonar DX | 2x Hauppauge WinTV HVR-1300 | Enermax MODU82+ 525W | Lancool K1
    Foto: Canon 20D | Tokina 12-24/4 | Canon 24-105/4 L IS USM | Canon 50/1,8 | Giottos MTL3361 + 1301-621C | Nodal Ninja NN5

Protože máš vševysvětlující nick tak to zkusím v kostce:
    1. sežeň si nějaký Operační systém, který na PC budeš instalovat a to na cd nebo dvd
    2. vyrestartuj pc a při nabíhání biosu stiskni klávesu DEL, tím se dostaneš do BIOSu (Basic Input-Output System) v něm si budeš muset najít položku boot a vybrat aby pc po restartu bootovalo z cd/dvd
    3. do cd/dvd mechaniky vlož instalační cd/dvd s operačním systémem a řiď se pokyny, které se ti objeví.

Blíže nemá smysl nic vysvětlovat...
    PS: do biosu se u některých pc přes DEL nedostaneš a nabídka jak do něj se objevuje na malinký okamžik při restartu, může to být F2 F10 a podobně.

Snad ještě doplním, před samotnou reinstalací si zkopíruj na flash disk, či vypal na dvd důležité dokumenty, data, písničky....vše o co nechceš přijít. Instalací nemusíš nutně smazat veškerá data, ale čistá (=na čistý, prázdný disk) instalace je lepší a záloha nikdy neškodí.
    Dell XPS 1210,Sams 275t,Microsoft XBOX360,Natural Mouse 6000 + Keyboard 4000,Windows 7 Professional
    Blondie : You see in this world there's two kinds of people, my friend. Those with loaded guns, and those who dig. You dig.

Informace o tématu

Users Browsing this Thread

Toto téma si právě prohlíží 1 uživatelů. (0 registrovaných a 1 anonymních)

Podobná témata

1. Přeinstalování WindowsXP.
    Založil Dejv v sekci fóra Ostatní operační systémy
    Odpovědí: 2
    Poslední příspěvek: 10.03.2005, 11:40

Pravidla přispívání