2JurajF:
a) ake ciary?ja tam nemam ziadne - kazdy Trinitron ma ciary, je to vyrobna technologia, mne udreli vzdy do oci ihned, ale da sa zvyknut.
b) oci setri aj moj mne, idem na 120hz - heh, ziadne CRT ti oci nesetri a nikdy nebude (ani pri 200Hz) tak, ako LCD.
c) robim vela grafiky /corel, photoshop/, takze pre mna take lcd nema ziadny vyznam - heh, ale to potom ani najlepsi Trinitron, pretoze zjadne normalne CRT nezobrazuje farby verne. Jedine ak bys mal profesionalne kalibrovatelne BARCO, ako my v robote, tak potom hej... inak ci mas skreslene farby na CRT alebo LCD, tak ak si profik, nemoze ti to vadit vobec, pretoze profici sa pozeraju aj na cislene hodnoty farieb a zobrazenie na monitore sa berie iba ako orientacne.
P.S.: ja robim profesionalne v Coreli/Photoshope uz viac ako 7 rokov, neskusaj ma prehovorit, ze je to inak...
d) takze jedinu vyhodu, ktoru som postrehol je to setrenie miesta? - that's right...
VSETKO TO JE OTAZKA PENAZI, MYSLIM, ZE KEBY STE VY, VSETCI ODPORCOVIA LCD-ciek MALI ZBYTOCNE PRACHY NA LCD, IDETE DON... ALE VZDY SA DA UPGRADOVAT AJ NIECO INE, TO JE JASNE.
To je to iste, ako ked niekto povie, ze nezavidi Gatesovi jeho prachy... KAZDY MU ICH ZAVIDI, TO JE ALE NORMALNE, KUA... proste kecy kecy, kecy...