Ja taky pridam svoji trosku do mlyna:
Pokud nejakou kartu s cipem od Creative, tak rozhodne ne nic primo od teto firmy, maximalne neco od Auzentechu, kteri si nechavaji drivery upravovat.
Meli jsme s DeeKayem moznost u me slyset posledni drivery na X-fi karty (upraveny inf pro beh na Prelude) a je to vazne maso - klasicka "vana" s vytazenymi basy a prehnanymi vyskami, pro nejake pohodove hi-fi poslouchani je to naprosto nevhodne.
Naopak drivery pro Prelude musim po hudebni strance celkem pochvalit, i kdyz je vyrabi a pro Auzentech upravuje Creative, prijdou mi takove "vyrovnane", nesnazi se nic pridat ani zvyraznit. Asi je to zasluha Auzenu, prece jen se snazi vytvaret si image firmy pro audiofily.
Echo Indigo IO, kterou pouzivam u notasu, je co se tyce vystupu na sluchatka fakt prekvapenim, bez vetsich problemu dava i moje HD600, takze v tomhle musim DeeKayuv nazor potvrdit.
BTW jen mala technicka na zaver - jelikoz jsem pred par dny cetl, ze nami vsemi znamy Daniel K se rozhodl ukoncit moddovani creativackych driveru, rozhodne bych na nejake velke pokroky na tomto poli nesazel a spis ocekaval jednu pohromu za druhou. Takhle mel clovek alespon teoretickou sanci, ze se neco upravi nebo doladi, ovsem ted nas vsechny spis ceka navrat do doby temna...