Výsledky 1 až 8 z 8

Téma: Service Packy pro WIN XP - Problém s instalací!

Exclamation Service Packy pro WIN XP - Problém s instalací!

Zdravím, rád bych požádal o pomoc s instalací WIN XP.

Aktuální OS: Win XP Home Edition SP1

Problém: Po čisté instalaci WIN XP Home Edition BEZ SP 1!! stáhnu z netu SP1, ten nainstaluji, stáhnu poté SP2, který ovšem po nainstalování a restartu vypíše modrou smrt a opět se restartuje, to samé učiní i SP 3. Mám starší sestavu Celeron 800 MHZ, 512 RAM, základnu Intel D815 EPEA2...
    WIN XP chodí bez problému, ani mi kupodivu nepadají, ale už jsem instalaci obou SP zkoušel několikrát a ted dokonce mi ani nešel Stav Nouze ani Poslední konfiguračka...tak už fakt nevím...

Děkuju moc za radu!

Standardní Re: Service Packy pro WIN XP - Problém s instalací!

A nebylo by jednodušší instalovat wokna rovnou z cd WinXP-home-SP2 (bo SP3)
    Myslim že ikdyž si toto instalační cd půjčíš od známého ovšem s tím že použiješ svůj instalační klíč, který máš zjisté na boku svého PC (nebo zespod sveho ntbku), tak tím jistě žádnou licenci neporušíš...

EDIT: btw mezi SP 1 a 2 je tak veliký rozdíl, že jsou zapotřebí i jiné ovladače na zákl.desku... A o přechodu z WinXP na SP1 ani nemluvě...
    Paul Atreides
    NPE-squad.com - Clan Leader

COMP: Win7 x64 prof. | C2D E8400 3Ghz | ASUS P5B DeLuxe | Corsair 6000 MB DDR2 800MHz | ASUS GTX 560 Ti 1GB-DDR5 | SB Audigy SE 7.1 | Seagate 1000GB & 500GB (šuple WD 320GB) | Corsair 520W | 26" LG fullHD 1920x1080px 8ms
    NAS-server: Win Home Server 2011 | 1,6 Atom D525 (2 core | 4 threads) | ASrock mini-ITX | 4 GB DDR3 800MHz | Western 1TB GreenPower | Fortron 200W 80-BronzePlus | ftp, web, mumble, vpn, Servio DLNA share system, komplet PLEXI case
    NetBook: ASUS Eee1001PQ (violet) | 1,6 ATOM | 1 GB RAM | 250GB HDD | 1024x600 px LCD | baterie 7h :)
    FOTO: Olympus E-520 | 14-42 ZuikoDigital | 40-150 ZuikoDigital

Senior Member Avatar uživatele AmOK
    Věk
    56
    Vliv
    237

Alebo cez nLite integruj SP2, SP3 tam uz nevleze, ale ten by mal uz ist doinstalovat bezproblemov.
    podpis............................................ ............ načo?

@AmOK:
    SP2 obsahuje i SP1, SP3 obsahuje SP2, který obsahuje SP1 stačí naintegrovat jenom SP3.
    "Internet je místo, kde většina žen jsou ve skutečnosti chlapi, chlapi jsou chlapi a většina dětí jsou agenti FBI." | "Kdo chce kam, pomozme mu tam." | "Neexistují velké problémy, ale malá kladiva."

Senior Member Avatar uživatele AmOK
    Věk
    56
    Vliv
    237

Hej mas pravdu, ze novy SP obsahuje starsie zaplaty viem.
    Napisal som to tak nestastne preto, lebo mam XP s integrovanym SP2 a SP3 mi tam uz nevlezie... Proste v rychlosti podla seba, ale vdaka za opravu.
    podpis............................................ ............ načo?

Citace Původně odeslal JejKey Zobrazit příspěvek
    @AmOK:
    SP2 obsahuje i SP1, SP3 obsahuje SP2, který obsahuje SP1 stačí naintegrovat jenom SP3.
    Pozor! právě toto není u WinXP pravda, SP3 NELZE nainstalovat na čisté WinXP, ale na WinXP s minimálně SP1...
    Neděkujte, nenadávejte, pokud se vám něco líbí nebo nelíbí, používejte prosím hodnocení/reputaci/karmu - prostě ikonku s vahami pod avatarem.

Kdo vás kdy a za co ohodnotil uvidíte ve svém Uživatelském panelu.

Citace Původně odeslal Koty45 Zobrazit příspěvek
    Zdravím, rád bych požádal o pomoc s instalací WIN XP.

Aktuální OS: Win XP Home Edition SP1

Problém: Po čisté instalaci WIN XP Home Edition BEZ SP 1!! stáhnu z netu SP1, ten nainstaluji, stáhnu poté SP2, který ovšem po nainstalování a restartu vypíše modrou smrt a opět se restartuje, to samé učiní i SP 3. Mám starší sestavu Celeron 800 MHZ, 512 RAM, základnu Intel D815 EPEA2...
    WIN XP chodí bez problému, ani mi kupodivu nepadají, ale už jsem instalaci obou SP zkoušel několikrát a ted dokonce mi ani nešel Stav Nouze ani Poslední konfiguračka...tak už fakt nevím...

Děkuju moc za radu!
    Co se stane, když do WinXP Home bez SP nainstaluješ rovnou stažený SP2?

Doporučuji spustit z příkazové řádky s parametry /nobackup /overwriteoem
    Neděkujte, nenadávejte, pokud se vám něco líbí nebo nelíbí, používejte prosím hodnocení/reputaci/karmu - prostě ikonku s vahami pod avatarem.

Kdo vás kdy a za co ohodnotil uvidíte ve svém Uživatelském panelu.

Citace Původně odeslal Paolo Zobrazit příspěvek
    Pozor! právě toto není u WinXP pravda, SP3 NELZE nainstalovat na čisté WinXP, ale na WinXP s minimálně SP1...
    Máš recht, špatně jsem to přečetl - "Aktuální OS XP SP1" vs "čistá instalace bez SP".
    "Internet je místo, kde většina žen jsou ve skutečnosti chlapi, chlapi jsou chlapi a většina dětí jsou agenti FBI." | "Kdo chce kam, pomozme mu tam." | "Neexistují velké problémy, ale malá kladiva."

Informace o tématu

Users Browsing this Thread

Toto téma si právě prohlíží 1 uživatelů. (0 registrovaných a 1 anonymních)

Podobná témata

1. problém s instalací win xp home eng
    Založil tomt v sekci fóra Ostatní operační systémy
    Odpovědí: 1
    Poslední příspěvek: 21.03.2006, 19:18
  2. Problem s instalaci Bluetooth v Win XP SP2
    Založil Tom.CZ.73 v sekci fóra Ostatní hardware
    Odpovědí: 3
    Poslední příspěvek: 27.01.2006, 22:14
  3. Chyba pri instalaci Win XP Home
    Založil Waki v sekci fóra Ostatní operační systémy
    Odpovědí: 0
    Poslední příspěvek: 07.12.2005, 08:50
  4. Problem s instalaci XP na 160GB Maxtor (uz mi z toho hrabe)
    Založil BDs v sekci fóra Pevné disky a řadiče
    Odpovědí: 2
    Poslední příspěvek: 20.06.2004, 21:45
  5. Problém s Win98 nebo i Win XP
    Založil Systemak v sekci fóra Ostatní operační systémy
    Odpovědí: 7
    Poslední příspěvek: 13.01.2004, 17:25

Klíčová slova k tématu

Pravidla přispívání