Výsledky 1 až 25 z 54

Téma: Nemůžu stahovat z Rapidshare.com pomocí RAPGETu

Hybrid View

Předcházející příspěvek Předcházející příspěvek   Další příspěvek Další příspěvek
    Senior Member Avatar uživatele Gestler
    Věk
    41
    Vliv
    233

Standardní Re: Nemůžu stahovat z Rapidshare.com pomocí RAPGETu

Tak tam mi to tahne plných 40kbps

EDIT:Nastavil jsem level 3 ale pořád to táhne z nějakého jiného,je problém to změnit s už probíhajícím stahováním?
    Naposledy upravil Gestler; 07.07.2009 v 22:29.
    INTEL Core I7 2600K D2 @5Ghz HTon , Asus Maximus V Extreme Z77,4x4GB Kingston Predator 2400Mhz,MSI LIGHTNING 680GTX 1400/7100,24"Benq PVA 16:9
    2xSamsung SpinPoint F1 HD322HJ Sata II RAID 0 + Intel X25 SSD,WD my BOOK 1TB,700W Delta Electronics/HP,Hama - URAGE.
    Chlazení : Čerpadlo: Laing 18W + XSPC TOP Radiatory: MORA2 + 9x120mm fan , XSPC RX480 + 4x120mm fan Bloky : CPU - CAWEDOG ZOUY 2.0 NB,SB+MOS EKuniversal
    HARD CORE HW SERVIS - SERVIS S POUŽITÍM PROFESIONÁLNÍ TECHNIKY V OBLASTI : REBALLINGU, REFLOW, DIAGNOSTIKY - kompletní opravy poškozeného PC HW, které vám nikde jinde nenabídnou

Divný, Level(3) - skoro má max. rychlost

EDIT: To už pochopitelně nejde (dle mého názoru)
    Oblíbil jsem si Dropbox - pokud chcete získat bonusových 250 MB k základním 2 GB, registrujte se zde (dozvím se Váš email a jméno, co zadáte při registraci).

Vyšla Mandriva Linux 2010 informace zde, download zde

AMD AthlonXP 2000+; 1,5 GB RAM;WD 250 GB + WD 60 GB; GF 4 MX 64MB VRAM.
    Mandriva Linux 2010 CZ FREE (výchozí), Windows XP Professional SP3 CZ(jen škola).
    Spokojený uživatel KDE 4.4.2
    Pokud máte zájem, mám svůj blog, který najdete zde.

Pánové, mám velmi zajímavý poznatek, který se týká politiky UPC nebo RS (nevím, přes koho jste připojeni vy)...
    ...stahoval jsem několik desítek souborů z RS a když jsem "přehodil výhybku" a místo (nevytíženého) UPC 30M jsem použil k připojení vyhrazenou linku, sice jen 8Mb, ale i tak to jelo "na plné kule" linky.
    Neděkujte, nenadávejte, pokud se vám něco líbí nebo nelíbí, používejte prosím hodnocení/reputaci/karmu - prostě ikonku s vahami pod avatarem.

Kdo vás kdy a za co ohodnotil uvidíte ve svém Uživatelském panelu.

Senior Member mince
    LBC-mesto kde furt prsi nebo jdete do kopce
    Věk
    45
    Vliv
    286

Citace Původně odeslal Paolo Zobrazit příspěvek
    Pánové, mám velmi zajímavý poznatek, který se týká politiky UPC nebo RS (nevím, přes koho jste připojeni vy)...
    ...stahoval jsem několik desítek souborů z RS a když jsem "přehodil výhybku" a místo (nevytíženého) UPC 30M jsem použil k připojení vyhrazenou linku, sice jen 8Mb, ale i tak to jelo "na plné kule" linky.
    Co přesně znamená "přehodil výhybku" ?
    C2D 6300 (default),Gigabyte 965P-DS3 ,4*1024 MB , 5770 512MB, WD 640Gb, LG H22L,Cambridge DTT 2200,HP w2207h,

já myslel, že zbytek věty to vystihuje dostatečně...
    místo (nevytíženého) UPC 30M jsem použil k připojení vyhrazenou linku, sice jen 8Mb, ale i tak to jelo "na plné kule" linky.
    U UPC běžně kolísá rychlost mezi 100 a 300kB/s (cca 1-3Mb), kdežto u vyhrazené to šplapalo stále nadoraz 870kB/s (8Mb)
    Neděkujte, nenadávejte, pokud se vám něco líbí nebo nelíbí, používejte prosím hodnocení/reputaci/karmu - prostě ikonku s vahami pod avatarem.

Senior Member Avatar uživatele sAd
    Vliv
    270

Paolo: To je podle mě nesmysl. Rychlost tahání z free RS není konstantní a neustále se mění podle vytížení serveru.
    YUKI > HP 6710b > Intel Core 2 Duo Mobile T7250 2 GHz > 2×1024 MB Nanya DDR2, 667 MHz > intel X25-M G2 80 GB SSD > dokovací stanice HP 2008 120W > LCD HP LP2275w
    SORA > Intel Little Falls 2 > Intel Atom 330 1,6 GHz > 1×2048 MB Corsair DDR2, 667 MHz > Samsung SpinPoint F1 HD322HJ 320 GB
    ERI > Nokia 700 > Belle FP1

Citace Původně odeslal sAd Zobrazit příspěvek
    Paolo: To je podle mě nesmysl. Rychlost tahání z free RS není konstantní a neustále se mění podle vytížení serveru.
    Tak by mě zajímalo, proč z privátního VPN serveru, který je připojen na 100Mbit lince stahuji (šifrovaně přes VPN) jen 800kB/s, když se připojí další dva na UPC, tak stahují také jen cca 600-800kB/s a ani jednomu se rychlost nezmění, když někdo přibude či ubude.

Omezení na straně serveru není žádné, připojí-li se někdo z jiné sítě než UPC (např Netbox) tak mu to šlape "na plné pecky".

Senior Member Avatar uživatele Gestler
    Věk
    41
    Vliv
    233

Citace Původně odeslal Blackknight Zobrazit příspěvek
    Divný, Level(3) - skoro má max. rychlost

EDIT: To už pochopitelně nejde (dle mého názoru)
    Tak v současné době mám nastavený Level 3 a tahne to max 60Kbps s tím že jako server to poúžívá nějaký Telia Sonera
    INTEL Core I7 2600K D2 @5Ghz HTon , Asus Maximus V Extreme Z77,4x4GB Kingston Predator 2400Mhz,MSI LIGHTNING 680GTX 1400/7100,24"Benq PVA 16:9
    2xSamsung SpinPoint F1 HD322HJ Sata II RAID 0 + Intel X25 SSD,WD my BOOK 1TB,700W Delta Electronics/HP,Hama - URAGE.
    Chlazení : Čerpadlo: Laing 18W + XSPC TOP Radiatory: MORA2 + 9x120mm fan , XSPC RX480 + 4x120mm fan Bloky : CPU - CAWEDOG ZOUY 2.0 NB,SB+MOS EKuniversal
    HARD CORE HW SERVIS - SERVIS S POUŽITÍM PROFESIONÁLNÍ TECHNIKY V OBLASTI : REBALLINGU, REFLOW, DIAGNOSTIKY - kompletní opravy poškozeného PC HW, které vám nikde jinde nenabídnou

Informace o tématu

Users Browsing this Thread

Toto téma si právě prohlíží 1 uživatelů. (0 registrovaných a 1 anonymních)

Klíčová slova k tématu

Pravidla přispívání