takze diky a:

1) E4200 ma volitelne podsvicenou klavesnici
2) mam ten pocit, ze bude trvat na WIN XP (pote asi prechod na 7) takze mac asi nee
3) E4200 opravdu nema trackpoint (coz ji nevadi ) kdyz jsem mel doma IBM a nemohl jsem si ho vynachvalit, tak ji to nejak nebralo. Do autobusu si vystaci s touchpadem a na praci bude mit urcite mysku. Stejne si myslim ze tracpoin u DELLu nebude to co u IBM.
4) Urcite na tom planuje i jine aktivity nez jenom povinosti do skoly, takze int. mechanika je asi +
5) Taky nevim jak zaruka u SONY, ale minimalne s 3letou NBD u DELLu se o to nebudu muset starat.

Vypada to, ze vyber je vlastne jenom na mem uvazeni (nevim jestli je to dobre nebo spatne?) Starsi rada D u DELLu je taky super a hlavne proverena, ale ta E se ji libi vic Ja bych byl pro co nejmensi a co nejlehci (urcite mi to potvrdi kazdy, kdo se taha nekolikrat za tyden do skoly s 2,5-3kkg NTB....
Jenom tajne doufam, ze se najde nekdo, kdo mel/ma nejaky z uvedenych modelu k pouzivani??
A napise mi jak je to s vydrzi, hlucnosti, kvalitou displaye, pouzitelnosti klavesnice, + jestli se da na necem spustit alespon CoD2