Nutně jsem otřeboval lepší chladítko na mou kartu,sériové nestálo za moc.Tak jsem koupil výše uvedený inštrument s tím,že podle specifik výrobce je chladič požitelný i na 260GTX.Ano je ale musíte být hodně otrlí bastlíři,chladič napájecích obvodú naprosto nepasuje,stejně je na tom chladič toho malého čipu poblíž DVI výstupú který má navíc pokrýt ještě dvě paměti.Pokud tohle vše pomineme tak bude chybět pokrýt 5x paměť a výše zmíněné maličkosti,řekl jsem si no co tak se koupí pár pasivkú a je to.Pokud se do toho bude někdo pouštět...dporučuji velmi nízké pasivky.Další problém se ale vyskytl s délkou chladiče,je několik milimetrú delší než kovový kryt DVI konektorú,ten za který to chytáte šroubkem ke skříni,nakonec to šlo vyřešit celkem snadno povolením matiček na DVI konektorech a tím pádem vytvořením větší vúle pro dotěrné heat pipe,potom už to bylo cajk,na taktech 760/1560/2540 karta např v Crysis má maximálně 50°GPU a 40°paměti,ventilátory by mohli mít lepší ložiska,trošku jsou slyšet i okolo 30% otáček...jinak je chladič celkem povedený.Jako doplňující pasivky se osvědčily tyto http://www.czechcomputer.cz/product.jsp?artno=61038
bezpečně s nimi pokryjete napájecí obvody,zbylé paměti a ještě něco zbyde,osobně se mi osvědčily pasivy i na druhé straně pcb(napájecí obvody)