Zdravím,

už druhým rokem mi běží smlouva s O2 tarif "Trio" (internet ADSL + TV + pevná linka). Jelikož bydlím v okrajové části Zlína, kde není lautr žádný signál, tak jediným možným východiskem (pokud člověk nechtěl investovat 200k za nějakou spešl anténu) bylo pořídit si internet od O2. Tak se i stalo.
Internet běžel relativně svižně (měl jsem základní tarif, neb mi bylo řečeno, že u vyššího tarifu = vyšší rychlosti mi nemohou garantovat právě vyšší rychlost kvůlivá vzdálenosti mého bydliště), po obecném navýšení na 8Mbit to bylo ještě lepší. Ale co mi vadí => když zapnu TV přes set-top-box, rychlost stahování mi spadne z asi 450kBps (dříve z 300kBps) na 60kBps. Nevíte, zda-li je možné toto brát jako omezení služeb, které mi O2 poskytuje?

A dále, tarif "Trio" jsem platil jednou částkou za všechny tři služby. Před 14 dny mi přišlo oznámení od O2, že se mění měsíční vyúčtování tak, že každá ze tří služeb na něm bude vyúčtována samostatně s tím, že ve finále člověk něco ušetří (v podstatě je to měsíční úspora nula nula nic ). No a zhruba od té doby mi internet tak nějak vypadává - stane se, že třeba google.cz se načítá půl minuty a pak to vyhodí hlášku "server je nedostupný" a při následné aktualizaci se milý google.cz načte v cuku letu. Tohle se stává tak nějak nepravidelně často a v pořádku mi to nepřijde. Setkal se tu někdo s něčím podobným?