Výsledky 1 až 25 z 98

Téma: OpenOffice 3

Hybrid View

Předcházející příspěvek Předcházející příspěvek   Další příspěvek Další příspěvek

Standardní Re: OpenOffice 3

Takže, vytvořil jsem si nový ods dokument, vložil jsem si do něj dva sloupce čísel, z nich jsem udělal tři různé grafy, u druhého sloupce byl použit výpočet.

Změnil jsem hodnoty v prvním sloupci, čímž se změnily hodnoty i v druhém, poté jsem to uložil, zavřel a otevřel. Nyní jsem změnil i vzorce, opět se grafy i obsah tabulky změnil. Opět jsem vypnul a zapnul OO.o, samozřejmě jsem uložil. Otevřel a zase všechno v pořádku.

Vím, že se jedná o velmi jednoduchý test, ale na větší testování není moc chuti. Možná to způsobuje nějaký speciální typ grafu, či nekorektní výpočet, při které se třeba dělí nulou, ale to jen tipuji.

Škoda, že nemáte Linux, by nám výpis z konzole hodně pomohl...
    Oblíbil jsem si Dropbox - pokud chcete získat bonusových 250 MB k základním 2 GB, registrujte se zde (dozvím se Váš email a jméno, co zadáte při registraci).

Vyšla Mandriva Linux 2010 informace zde, download zde

AMD AthlonXP 2000+; 1,5 GB RAM;WD 250 GB + WD 60 GB; GF 4 MX 64MB VRAM.
    Mandriva Linux 2010 CZ FREE (výchozí), Windows XP Professional SP3 CZ(jen škola).
    Spokojený uživatel KDE 4.4.2
    Pokud máte zájem, mám svůj blog, který najdete zde.

vdaka za snahu, ale takto na to dojst asi nepojde

nulou takmer urcite nedelim, grafy su line scatter xy (ak si to dobre pametam)
    zdrojova tabulka je cca 15*2, z toho pocitam dalsi stlpec, a z toho vsetkeho (+ dalsie konstanty) zopar dalsich 15*7 tabuliek. a z toho vsetkeho 4 grafy
    neni to nic velke, ale pri zmene zakladnej tabulky sa prepocitava skoro vsetko

vidim to tak, ze to bude nejaky moj tabulkovy bug, nabuduce poslem report a casom to mozno poriesia...
    MSI K8N Neo FSR, Sempron 2800+, 2x 512MB DDR, 7600GS, SB Live, 80 GB Maxtor, WD3200AAKS, LG GSA-H12L, Acer 1951Cs, G25, Genius SP-HF 2000X, N95

Tipoval bych to na špatně nainstalovanou Javu....protože mě Openoffice takhle zlobily na některých pc, a po čistém reinstalu už jedou rok jako hodinky (40pc)
    Dell XPS 1210,Sams 275t,Microsoft XBOX360,Natural Mouse 6000 + Keyboard 4000,Windows 7 Professional
    Blondie : You see in this world there's two kinds of people, my friend. Those with loaded guns, and those who dig. You dig.

Včera, 21. prosince 2009, byl vydán jeden z velkých milníků při vývoji OpenOffice.org 3.2, a sice vyšla RC1 verze OpenOffice.org 3.2.

zdroj:

http://www.abclinuxu.cz/zpravicky/op...-opet-rychleji

oznámení:

http://www.openoffice.org/news/#32rc1

Novinky v této verzi:

http://www.openoffice.org/dev_docs/f...s/3.2/rc1.html

Download:

a) obecný:

http://download.openoffice.org/all_rc.html

b) české verze

- je nutno nainstalovat EN verzi a doinstalovat CZ lokalizační balíček:

1. Windows verze - pouze 32 bitová verze

EXE, CZ balíček

2. Linux, RPM, 32 bitová verze:

RPM, CZ balíček

3. Linux, RPM, 64 bitová verze:

RPM, CZ balíček

4. Linux, DEB, 32 bitová verze

DEB, CZ balíček

5. Linux, DEB, 64 bitová verze

DEB, CZ balíček

6. MacOS, pouze 32 bitová verze

DMG, CZ balíček

7. Zdrojový kód, verze pro 32 bitový Solaris a Solaris Spark najdete zde.

Odkazů je hodně, pokud někdo najde chybu, dejte mi prosím vědět
    Naposledy upravil JamesCZ; 22.12.2009 v 11:40.
    Oblíbil jsem si Dropbox - pokud chcete získat bonusových 250 MB k základním 2 GB, registrujte se zde (dozvím se Váš email a jméno, co zadáte při registraci).

Mandriva Linux 2010 CZ FREE (výchozí), Windows XP Professional SP3 CZ(jen škola).

Takže OO.o 3.2 RC1 (dále jen OO.o) zdárně nainstalováno v Mandrivě 2010. Start je rychlý, po zapnutí PC a nalogování trvá start OO.o 5 vteřin, při opětovném spuštění OO.o poté již jen 3 sekundy. Sestava viz níže.

Při úplně prvním spuštění OO.o ihned po instalaci byl start pomalejší, jelikož se spouštěl poinstalační průvodce. Co mě zatím překvapilo je fakt, že OO.o nyní podporuje i automatickou kontrolu novějších verzí OO.o, uvidíme jak se bude chovat, až vyjde další RC případně stable verze OO.o...

Zatím nemůžu napsat více, jelikož jsem neměl možnost jej vyzkoušet více, zatím přikládám alespoň screenshot jak vypadá OO.o v Mandrivě 2010 a KDE 4.3.4:

http://dl.dropbox.com/u/1416113/Fotk...iva%202010.png

Dnes byla vypuštěna pravděpodobně poslední RC verze OpenOffice.org 3.2 - verze RC3, která se pravděpodobně již stane verzí finální.

Stahovat můžete přímo českou verzi, včetně verze pro Windows, Linux, MacOS a Solaris. Vše je v přehledné tabulce, ke které není snad potřeba komentář:

http://download.openoffice.org/all_rc.html

Plně lokalizované edice najdete v tabulce první, samostatné lokalizační balíčky najdete v tabulce druhé, ty ale nejsou potřeba, protože existuje přímo CZ verze.

no mozem povedat ze som z 3.2rc3 extremne sklamany. mne sa spusta rovnako rychlo, ked nie pomalsie nez 3.1
    MSI K8N Neo FSR, Sempron 2800+, 2x 512MB DDR, 7600GS, SB Live, 80 GB Maxtor, WD3200AAKS, LG GSA-H12L, Acer 1951Cs, G25, Genius SP-HF 2000X, N95

Informace o tématu

Users Browsing this Thread

Toto téma si právě prohlíží 1 uživatelů. (0 registrovaných a 1 anonymních)

Podobná témata

1. SP1 RC
    Založil Moralles v sekci fóra Windows Vista
    Odpovědí: 18
    Poslední příspěvek: 09.02.2008, 12:21
  2. MS Office vs. OpenOffice
    Založil Skodik v sekci fóra Programy a problémy s nimi
    Odpovědí: 75
    Poslední příspěvek: 24.01.2007, 22:49
  3. Problem s rychlosti vyhlazovani fontu v OpenOffice
    Založil Caleb v sekci fóra Operační systémy na bázi Unixu
    Odpovědí: 12