potrebujes k tomu SoftQuadro4(SQ4),RivaTuner(RT),Detonator 27.xx-41.03 (ja som to skusal s 41.03) postup:Původně odeslal Tomas Ruzicka
1. nainstalovat a aspon raz spustit RT
2. Rozbalit detonator
3. Ak pouzijes detonator vyssi ako 30.82 pre win2k/xp treba skopirovat subor UnpackDriver.bat z SQ4 pack so adresara kde je rozbaleny detonator a spustit ho (pre detonatory urcene pre win98 pouzit win 98 pre det.xp pouzit win xp!!!)
4. Spustit RT a v zalozke POWER USER otvorit patch script (na spodu 3 ikona z lava) vybrat adresar patch scripts/nvidia/NVstrap antiprotection vybrat subor pre win ktore mas nainstalovane potom klikni na continue a vyber subor nv4_mini.sys z adresara kde si rozbalil detonator. Potom toto iste urobit ale otvorit script SQ4 (patch scripts/nvidia/SQ4/subor pre win 98 alebo 2k)
5. Pre win2000 a xp: v RT kliknut na zalozku Main v Target adapter vybrat customize a kliknut na ikonu grafickej karty ( prva z lava Low level System settings) tam v zalozke NVStrap driver nastavit NVStrap OpenGL settings /Professional Quadro capabilities zapnut force on kliknut na Apply.
Pre win 98 treba doplnit riadok do autoexec.bat: C:\rivatuner\tools\nvstrap\nvstrap.com G+
6. Restartnut PC po nastartovani oznami ze nasiel novy hardware, manualne nainstalovat driver ktory sme upravili mala by sa prihlasit ako quatro4 a typ zavysi od tvojej grafickej karty
Starsi detonator netreba odinstalovat.
s kartamy NV17 to nie je odskusane tvrdi autor ale malo by to fungovat
Moj Leadtek Geforce4 Ti4200 64MB RAM sa mi prihlasil ako Quadro4 700 XGL
Ak vam to nepojde tak ma nekamenujte robite to na vlastne triko
Original navod aj s testamy je [ulr]http://nvworld.ru/docs/sq4e.htm[/url]

Odpověď s citací