Výsledky 1 až 3 z 3

Téma: Soft na monitorovani pristupu do internetu z intranetu

Standardní Soft na monitorovani pristupu do internetu z intranetu

Dobry den,

mame siet s win2k3 domenovym serverom a internetovym pripojenim... na tom servri bezi aj proxy pre zdielanie internetoveho pripojenia pre ostatne pocitace v sieti...

Potrebujem nejaky soft, ktory by mi ukazoval (pripadne aj logoval do textaku), z ktorej IP adresy (alebo mena pocitaca) sa pristupuje na aku internetovu URL... Staci mi ukazovanie, pripadne, ak by tam bola moznost aj zrusit toto spojenie - bolo by to SUPER...

viete mi, prosim poradit som lamka, tak nebudte na mna zli...

jaro

Standardní Re: Soft na monitorovani pristupu do internetu z intranetu

Ethereal nebo Kerio Network Monitor

Standardní Re: Soft na monitorovani pristupu do internetu z intranetu

no tak ethereal (wireshark) je spis na sledovani realtime. Ja bych navrhoval sledovat logy te proxy. Jak ISA server, tak squid loguji docela dobre. Pro squid je x analyzatoru. Pokud jde o statistiky, tez lze koukat pres SNMP. ISA server ma kliakci MMC aplet - takze tam lze sledovat i utnout jednotliva spojeni.
    Black panther - Intel E8400 (SLB9J), GigaByte EP45-UD3R, A-Data 2x2GB Vitesta, Gainward ATi/AMD Radeon 4870 512MB Gold Sample, Creative Audigy2 ZS, Samsung HD642JJ (AJ26 SMART error) + WD 6400AAKS + Samsung HD 322HJ, NEC 4571A DVD-RW, Enermax PRO82+ 525W, BenQ FP241W 24" 1920x1200, Microsoft Wheel Mouse Optical, Chicony KU-0108 mm keyboard, Microsoft VX-1000 camera, Microsoft Windows Vista Home Premium 64bit
    My gadgets : custom CIR receiver, RDS receiver (for TV card), no-more-screwdriver-mobo-powerup, Atmel 89cx051 LPTprog, N3310 LCD, ...

Informace o tématu

Users Browsing this Thread

Toto téma si právě prohlíží 1 uživatelů. (0 registrovaných a 1 anonymních)

Podobná témata

1. Odpovědí: 5
    Poslední příspěvek: 29.12.2006, 20:34
  2. Odpovědí: 0
    Poslední příspěvek: 22.08.2006, 17:10

Pravidla přispívání