Používám x64bit build 2137 a zatím u mě panuje spokojenost. Chvilku me deptalo UAC než jsem zjitil že za odebíráním pravomocí může právě on. Nainstaloval jsem si i engineering preview Officu 2010 a taky se mi to zamlouvá. Sice to není takový skok jako z 2003 na 2007 ale i tak jsou tam nové prvky které se mi líbí.
U W7 jsem si celkem oblíbil i dolní lištu z předělaným systémem slučování stejných oken pod jednu ikonku i kdyz mi to někdy přijde i trochu nepřehledné (hlavně kdyz jich je tam víc jak 3) , u dřívějšího systému se zobrazovaly při najetí na ikonu aplikace názvy souborů v čemž se dalo rychle orientovat ted je to s těmi náhledy trochu mín přehledné.
Doposud jsem se snad nesetkal s aplikací které by nefungovala. Bezpečnostní aplikace jsem zatím neinstaloval ale asi neaké vyzkoušim. Comodo tedy pracuju z W7 ?
Kdyz jsem W7 prvně nainstaloval tak jsem si procházel themes co jsou k dispozici a docela mě překvapilo že tu chybějí ty animované. Někde jsem něco přehlédl nebo to ještě do W7 neimplentovali ? vím že pro Visty to bylo pojmenované Dream Scene .