Výsledky 1 až 25 z 1036

Téma: Windows 7 (Microsoft Confirms Windows 7 for 2010)

Hybrid View

Předcházející příspěvek Předcházející příspěvek   Další příspěvek Další příspěvek
    Member Avatar uživatele mic-hal
    Věk
    38
    Vliv
    278

Standardní Re: Windows 7 (Microsoft Confirms Windows 7 for 2010)

ohledne ovladacu na sitovku a BSODu mam taky svoji zkusenost z Vist.. kdyz sem pustil uTorrent a zatizil trosku sitovku tak to do pul hodky hodilo BSoD furt sem resil kde je chyba.. takty a tak a pak proste pomohlo nainstalovat drivery na chipset + ethernet.. zacatecnicka chyba verit ovladacum primo od Visty .

U W7 jsem videl BSoD az dnes kdyz si je kolega nainstaloval na iMAC jako druhej OS (W7 64bit) a mel jenom 1GB RAM. opravdu pomohlo pridat druhy modul.. Docela se divim ze si instalace nekontroluje minimalni pozadavky nebo mozna to BOOT CAMP nejak obesel
    Vsechno bude i podpis bude

Senior Member Avatar uživatele D_a_v_i_d
    Věk
    44
    Vliv
    358

Jj pánové přesně tak, pročíst si poštu ještě v pohodě, ale jak dal člověk síti při stahování takříkajíc "krapet pokouřit", tak to šlo do háje a BSOD

Jinak mě okno nevyblilo nikdy nic, já si po roce po přeinstalování Win Vista musel vzpomenout, kvůli čemu mi tehdá před rokem ta BSOD skákala a čím jsem to tehdy vyřešil No nakonec jsem to z tý palice nějak vydoloval
    A Jedi gains power through understanding; a Sith gains understanding through power

Destkop machine: Intel Core i5 2400/MSI P67A-C45 /2x4 GB DDR3 1333 MHz/Sapphire HD6790/22" LCD HP w2216/DSL 8MBit connected
    Na filmy v posteli: Lenovo IdeaPad S9e/1,6 GHz Intel Atom, 1 GB RAM, 80 GB HDD
    Na práci: Dell E5500/T9550 2,66 GHz Intel, 3 GB RAM, 120 GB HDD

Tak jsem nainstaloval build 7201.

Kde proboha seženu češtinu?

Jakkoli jsem fanatickým zastáncem Windows Classic tématu, tohle se jim fakt povedlo. Vypadá to luxusně.
    Jiná filosofie hlavního panelu mi kupodivu vadila asi deset vteřin, pak mi to přišlo naprosto v poho.
    Instalace v pohodě a rychlá. Akorát jsem zkusil zvolit ovladač pro řadič ručně a ejhle, sice mi to ukázalo AHCI blabla x64, verze xyz, ale nešel načíst. Průser je, že pak zmizely disky, protože instalátor nějak neumí vrátit defaultní ovladač
    Je to svižný. I v naprostým defaultu. Jsem nadšen.

Překvapilo mě, že např. ovladač na Intel síťovku je aktuální. Z toho co mám stažený se to nechtělo aktualizovat.
    Intel chipset zřejmě to samý (ale to se mi moc nezdá, spíš ještě není ovladač pro 7.... nic se nenainstalovalo)

Po prvním spuštění vše nastaveno do použitelnýho stavu - vč. monitoru automaticky do nativního rozlišení.

A teď dotazy pro ostatní:

Klasický Start menu už neexistuje? Jsem konzerrvativní
    Co klasickej pohled na Ovládací panely?

Něco mě ještě napadne. Zatím jdu instalovat soft a valit oči.

První dojem Visty vs W7 - NEBE A DUDY!!!

edit: Tak ten Start mě začíná štvát. Chci klasiku! Funguje to na principu naposledy použitejch programů a standar je schovanej pod "all programs" dole, což je dost nešikovný
    Naposledy upravil Octopuss; 08.06.2009 v 23:24.

to prvni nabidka ve start menu dje predelat aby to nebyly naposled psutene programy ale pevne dane
    akorat ze ja stejne pouzivam vyhledavani nez abych to ve startu lovil->zkus to,je to docela navykove (nemluve o tom ze to prohledava i control panels takze tam taky nelezu->chcu treba zmenit power plan tak napisu power a vyberu change power plan a nemusim to nikde hledat)
    https://www.zvirecitricka.cz - obchod s tričky a jiným zbožím se zvířecími motivy
    https://www.litho.cz/ - kása světla a stínu, lithophane, noční světla

Citace Původně odeslal Wolferine Zobrazit příspěvek
    to prvni nabidka ve start menu dje predelat aby to nebyly naposled psutene programy ale pevne dane
    No jo, to vím, můžu si je tam natahat - ale to mi taky nevyhovuje. Kdyby to aspoň šlo zorganizovat do skupin.

Teda ta pravá část novýho Startu se mi líbí velmi - to šikovný je.
    Ale ta levá je katastrofa. Jsem zvyklej mít klasický menu s jednou skupinou neinstalujících se programů úplně nahoře a pod tím hned odkaz na to co je v All programs. Většinu programů jsem měl na dvě kliknutí.
    Naposledy upravil Zdenek Dubnicky; 09.06.2009 v 21:45.

Senior Member Avatar uživatele D_a_v_i_d
    Věk
    44
    Vliv
    358

Menu je o zvyku, mě se taktéž líbí ta "pravá část" a asi se nějakým způsobem sžiju i s tou levou...

Ad ovládací panely - no klasickej pohled je a není, není tam sice čudlík "Přepnout do klasického zobrazení", nicméně je tam možnost přepnout zobrazení místo "Category" na "Small Icons" a to už se klasickému zobrazení Ovládacích panelů hodně podobá. Přiznám se, že já jsem si na to "kategorizované" zobrazení nezvykl nikdy a nehodlám to činit dokud to nebude nezbytná nutnost
    Naposledy upravil Zdenek Dubnicky; 09.06.2009 v 21:45. Důvod: V rámci ot
    A Jedi gains power through understanding; a Sith gains understanding through power

Destkop machine: Intel Core i5 2400/MSI P67A-C45 /2x4 GB DDR3 1333 MHz/Sapphire HD6790/22" LCD HP w2216/DSL 8MBit connected
    Na filmy v posteli: Lenovo IdeaPad S9e/1,6 GHz Intel Atom, 1 GB RAM, 80 GB HDD
    Na práci: Dell E5500/T9550 2,66 GHz Intel, 3 GB RAM, 120 GB HDD

Vista Manager 3.0 od Yamicsoftu již ve verzi Win7 7201 x64 se nechce spustit. Vyhodí hlášku, že tento program není určen pro Win 7.
    (dříve (do 7100) vše fungovalo v pohodě)

Poradí prosím někdo, co užívate na editaci nastavení "Seven"?

P.S. Win 7 Manager, který se nachází ve fázi beta, umí jen z poloviny to, co ten Vista manager.

Zkusím ještě "zagooglit"...

Za případné odpovědi: "Thanks a lot"

EDIT: Enhance MySe7en - nyní užívám, celkem šikovné na to, že je zdarma.
    Naposledy upravil Tukancheez; 09.06.2009 v 16:08.

Member Avatar uživatele mic-hal
    Věk
    38
    Vliv
    278

Osobne bych zkusil pres Troubleshoot compatibility. (pravy tlacitko na instalacni soubor nebo na exac po nainstalovani) a zvolil bych ze ten soft mi fachal pod vistama...
    Takhle sem uz u par softu obesel hlasky ze nejsou urceny pro tenhle OS
    Vsechno bude i podpis bude

Taky jsem zkusil 7201 u mne totež čeština na update neni pro změnu žadne ovladače pro SB Live
    Ten start mi taky přijde nelogický
    http://www.novinky.cz/internet-a-pc/...s-v-rijnu.html

[COLOR=#FF0000] I3 12100f [/COLOLga 1700/2x 16gb / RX570 Sapphire / wd blue 500 & 1TB, Crucial BX200 - 240GB/Evga 750w semimod/ samsung dvd-rw/Spartan 3 LT fan 90@120 /BenQ VW2245Z/ Asus xonar ds sound/Win 10 Pro x64 / Net UPC a par větrniku Zalman z3 x201

Informace o tématu

Users Browsing this Thread

Toto téma si právě prohlíží 1 uživatelů. (0 registrovaných a 1 anonymních)

Podobná témata

1. ATI Catalyst™ 8.2
    Založil Spajdr v sekci fóra Grafické karty
    Odpovědí: 22
    Poslední příspěvek: 01.03.2008, 15:28
  2. ATI Catalyst 7.2
    Založil flash v sekci fóra Grafické karty
    Odpovědí: 12
    Poslední příspěvek: 18.03.2007, 03:15
  3. DirectX 9.0c Redistributable (December 2006)
    Založil Masster v sekci fóra SW nástroje a ostatní utility
    Odpovědí: 3
    Poslední příspěvek: 14.12.2006, 17:32
  4. outlook2000 a blokovane prilohy
    Založil Haldo v sekci fóra Programy a problémy s nimi
    Odpovědí: 6
    Poslední příspěvek: 07.12.2003, 14:14
  5. Microsoft Confirms Bug in Hyper-Threading Support by Windows
    Založil LM v sekci fóra Ostatní operační systémy
    Odpovědí: 0
    Poslední příspěvek: 16.06.2003, 13:41

Klíčová slova k tématu