Stránka 23 z 42 PrvníPrvní ... 1319202122232425262733 ... PosledníPoslední
Výsledky 551 až 575 z 1036

Téma: Windows 7 (Microsoft Confirms Windows 7 for 2010)

Standardní Re: Windows 7 (Microsoft Confirms Windows 7 for 2010)

Citace Původně odeslal Paolo Zobrazit příspěvek

....Když se vrátím k povídání o jádru Vista a W7, tak tu zaznělo, že W7 mají oproti vistám nové jádro, ale opak je pravdou.

Jádro u Vist bylo z větší části přepsáno (v 6.0) oproti 2K/XP (5.0/5.1). Ve W7 (6.1) je stejné jádro jako ve Vistách, jen ho podrobili optimalizaci, proto to najednou zase funguje i na slabších strojích
    Rozdíl mezi W7 a Vista se dá skoro na 100% srovnat k rozdílu mezi XP a 2K (lehké vylepšení v jádru - stabilita a rychlost + omalovánky - <|>vinky pro uživatele).
    ....
    Souhlasím. Já to říkám stále, opravdu se jedná, dle mého názoru, o placený SP pro Vistu. Ano, vylepšili ergonomii, přidali několik málo funkcí, toť vše.

Kdyby toto označili za placený SP a prodávali to např. za 1000 kč jako SP pro Vistu, pochopím to, ale označit to za nový OS, no nevím.

Osobně si myslím, že např. SP 2 pro XP byl více revoluční (ač nepřinesl žádné grafické inovace), než W7 oproti Vistě.

Omlouvám se těm, co pilně zkouší build za buildem a myslí si, že W7 je nějaká revoluce, ale jen jsem si dovolil vyjádřit svůj názor dle svých zkušeností s W7 a dle toho, co čtu a slyším kolem sebe.
    Naposledy upravil JamesCZ; 06.06.2009 v 00:54.
    Oblíbil jsem si Dropbox - pokud chcete získat bonusových 250 MB k základním 2 GB, registrujte se zde (dozvím se Váš email a jméno, co zadáte při registraci).

Vyšla Mandriva Linux 2010 informace zde, download zde

AMD AthlonXP 2000+; 1,5 GB RAM;WD 250 GB + WD 60 GB; GF 4 MX 64MB VRAM.
    Mandriva Linux 2010 CZ FREE (výchozí), Windows XP Professional SP3 CZ(jen škola).
    Spokojený uživatel KDE 4.4.2
    Pokud máte zájem, mám svůj blog, který najdete zde.

Senior Member mince Avatar uživatele kecinzer
    Věk
    41
    Vliv
    318

Totéž by se dalo ale říct i o některých starších OS Microsoftu. Zde jako největší průser vidím Windows Me a taky se prodávaly.
    Dobře, tak mají Seven předělané jádro z Vist, ale IMHO ho mají docela dost předělané, když lítají tak jak lítají. A co si budem povídat - uživatele absolutně nezajímá co to má za jádro, ale jak to běhá rychle, co to umí atd.
    Můj osobní názor je takový, že Windows 7 jsou plnohodnotný systém s řadou vylepšení a ne žádný SP. Je pravda, že některé věci nejsou hned viditelné. Zde je také důležité to, že W7 jsou IMHO hlavně směřovány na ty, co nepřešli na Visty z důvodů HW nároků. A myslím, že v porovnání s XP mají rozhodně co nabídnout a za ty peníze to stojí.

To je zase můj názor .
    MacBookPro 13 (mid 2014): Intel Core i5-4278U 2,6GHz | Intel Iris 5100 | 8GB RAM | 128GB SSD | 2560x1600 @ best for retina || HP LP2475w @ DP 1920x1200 || OSX 10.11.2
    ProBook: HP ProBook 650 G1 @ Core i5 4200M 2,5GHz | Intel HD4600 | 12GB RAM | 500 GB Seagate HDD 7200 || 1920x1080 || HP LP2475w @ DP 1920x1200 || Win10 Ent 64bit
    iPhone 6 Plus 16GB Space Gray | iOS 9.2

Citace Původně odeslal kecinzer Zobrazit příspěvek
    Totéž by se dalo ale říct i o některých starších OS Microsoftu. Zde jako největší průser vidím Windows Me a taky se prodávaly.
    Netvrdil jsem opak
    Citace Původně odeslal kecinzer Zobrazit příspěvek
    Dobře, tak mají Seven předělané jádro z Vist, ale IMHO ho mají docela dost předělané, když lítají tak jak lítají. A co si budem povídat - uživatele absolutně nezajímá co to má za jádro, ale jak to běhá rychle, co to umí atd.
    ....
    Zde je také důležité to, že W7 jsou IMHO hlavně směřovány na ty, co nepřešli na Visty z důvodů HW nároků. A myslím, že v porovnání s XP mají rozhodně co nabídnout a za ty peníze to stojí.
    ....
    Jenže klasičtí uživatelé neživí MS. MS živí firmy a velké korporace. A pokud jim nefunguje software ve Vistě, ale jen XP, tak asi stěží přejdou na W7, když tam ty aplikace taky pravděpodobně nespustí. XP mód nevidím jako řešení, protože fungují jen s dražšími CPU, které ne vždy ta společnost má, navíc je jen u nejvyšších edicí W7.

Navíc to vše na pozadí světové krize, kdy se šetří kde může. Toto jsou už ale jen moje domněnky.

Nechme se překvapit.
    Oblíbil jsem si Dropbox - pokud chcete získat bonusových 250 MB k základním 2 GB, registrujte se zde (dozvím se Váš email a jméno, co zadáte při registraci).

Mandriva Linux 2010 CZ FREE (výchozí), Windows XP Professional SP3 CZ(jen škola).

Citace Původně odeslal Blackknight
    Jenže klasičtí uživatelé neživí MS. MS živí firmy a velké korporace. A pokud jim nefunguje software ve Vistě, ale jen XP, tak asi stěží přejdou na W7, když tam ty aplikace taky pravděpodobně nespustí.
    Jako kdyby po vydani XP vsechny korporace houfne a rychle presli na nove windows. Tohle je proste beh na dlouhou trat (viz. spousta Win2000 instalaci na firemnich pocitacich).

XP mód nevidím jako řešení, protože fungují jen s dražšími CPU, které ne vždy ta společnost má, navíc je jen u nejvyšších edicí W7.
    Az zacnou byt Windows7 pro firemni klientelu, budou imho tyhle technologie mit vsechny prodavane CPUcka (resp. uz dnes je maji, akorat jsou zamcene)
    Audiotrak Prodigy HD2 (2xOPA2134PA + LT1364) => Little Dot I+ (WE408A + AD8022) => Sennheiser HD555@595
    Asus Xonar D1 => Technics SU-A800 => Tesla 2xARN6608 + ARV-104

Ms žije z velkých firem i když nevim kde se houfně přechazelo třeba na visty? Když jsem četl nedavno o x set tisicich prodanych kusech. Ale jak je tu poznamenáno, asi stěží schválí v rozpočtu x nových pc jen kvuli novému systému na kterém jim vše nepoběží a ještě učit lidi na nový systém, nedávno jsem viděl v motole, x počitaču jim tam běhá na xp sesitované centrální databáze...A toho se asi jen tak nevzdají. Tak přechod u větších firem 2015 asi zhruba. Pokud vůbec.

[COLOR=#FF0000] I3 12100f [/COLOLga 1700/2x 16gb / RX570 Sapphire / wd blue 500 & 1TB, Crucial BX200 - 240GB/Evga 750w semimod/ samsung dvd-rw/Spartan 3 LT fan 90@120 /BenQ VW2245Z/ Asus xonar ds sound/Win 10 Pro x64 / Net UPC a par větrniku Zalman z3 x201

Firemní klientela stejně kupuje Business edice, nižší verze se jim nevyplatí, protože nemají některé síťové funkce.
    Tím, že W7 a WV mají stejné jádro (opravdu je stejné jen lépe optimalizované), tak aplikace upravené pro WV na W7 pojedou bez problémů. Věci co nepoužívají nějaké hardcore API funkce XPček pojedou taky.

U 2K => XP byl větší problém s tlustším okrajem oken a tak se musela celá řada aplikací přepsat, aby fungovaly korektně i na novém API. To samé je i s ovladači, řada ovladačů pro 2K šlapala na XP bez nějakých problémů, to samé se očekává i u WV a W7.

XP mód není nic jiného než upravený MS Virtual PC 2007, který šlape i na staré P4, co nemá instrukční podporu pro virtualizační technologie. Pokud je CPU podporuje, tak se dá podpora ve VPC zapnout a pak ten virtuální systém šlape o poznání rychleji.
    Neděkujte, nenadávejte, pokud se vám něco líbí nebo nelíbí, používejte prosím hodnocení/reputaci/karmu - prostě ikonku s vahami pod avatarem.

Kdo vás kdy a za co ohodnotil uvidíte ve svém Uživatelském panelu.

moje otazka zni: Bude 32bit XP mod u 64bit W7?
    [Project Morpheus] Intel Core2Duo E8200@3,9GHz, 4096MB DDR2, P35-DS3P, Radeon HD2600Pro 512MB, 1,5TB+0,75TB+2TB, Toshiba DVD-Rom 16x,48x, LG DVD-smazirna, BenQ LCD 22", HP Deskjet 959c, LaserMouse 6000, AC 550W
    [NTB] Corei5 2,6GHz, 6GB DDR3, nVidia Quattro 512MB, 250GB+300GB, LCD 14,1", 720p projector

Nevidím v tom problém, už dnes můžeš mít virtuální 32bit stroj na 64bit hostu.
    Neděkujte, nenadávejte, pokud se vám něco líbí nebo nelíbí, používejte prosím hodnocení/reputaci/karmu - prostě ikonku s vahami pod avatarem.

Kdo vás kdy a za co ohodnotil uvidíte ve svém Uživatelském panelu.

Citace Původně odeslal JERROME Zobrazit příspěvek
    Ms žije z velkých firem i když nevim kde se houfně přechazelo třeba na visty? Když jsem četl nedavno o x set tisicich prodanych kusech. Ale jak je tu poznamenáno, asi stěží schválí v rozpočtu x nových pc jen kvuli novému systému na kterém jim vše nepoběží a ještě učit lidi na nový systém, nedávno jsem viděl v motole, x počitaču jim tam běhá na xp sesitované centrální databáze...A toho se asi jen tak nevzdají. Tak přechod u větších firem 2015 asi zhruba. Pokud vůbec.
    Pokud vím v HP jsou všude Visty Enterprise

Member Avatar uživatele mic-hal
    Věk
    38
    Vliv
    278

Tak jsem zdarne provedl upgrade na 7201.
    Zjistene problemy: Zmizel Daemon tools snad pomuze reinstall. Neprenesly se drivery od BlueSoleil - pomohl reinstall.

Jinak zatim jediny rozdil krome toho ze neni cestina a vpravo dole se zobrazuje 7201 sem nasel ve zmene boot loga.. to nove a neokoukane ze svetylek slozene MS logo bylo vymeneno za neco na zpusov visty.. cerna obrazovka a bar..

btw myslim ze svetylka budou porad nekde uvnitr systemu a pujdou aktivovat.. Windows Vista v sobe taky maji boot AURORA i kdyz je ten je tak osklivy ze se na nej snad nejde ani divat

Jinak aktivace systemu probehla OK s mym RC klicem...

Edit: plany poplach svetylka jsou zpatky bylo to asi jen pri prvnim spusteni..

nefunguje mi ale ta BETA kasperskyho pro Win 7.. na RC jsem ji sice netestoval ale ted pise unexpected error pri spousteni file anti-virus plus nechodi anti hack atp.. Uz pri intalaci to nekolikrat napaslo instalation failed.. Zase na druhou stranu od chvile co jedu na RC sem nemel antivir zadny a nakazil jsem tak maximalne sebe rymou.. komp byl na prvni pohled cisty (doufam ze i na druhy).
    Naposledy upravil mic-hal; 06.06.2009 v 23:29.
    Vsechno bude i podpis bude

Senior Member mince Avatar uživatele kecinzer
    Věk
    41
    Vliv
    318

Já jsem provedl čistou instalaci 7201 na velké PC a všechny problémy jsou pryč. Premiere šlape, URL Rewrite také, takže pohoda a ponaučení - upgrady nejsou úplně košér.
    MacBookPro 13 (mid 2014): Intel Core i5-4278U 2,6GHz | Intel Iris 5100 | 8GB RAM | 128GB SSD | 2560x1600 @ best for retina || HP LP2475w @ DP 1920x1200 || OSX 10.11.2
    ProBook: HP ProBook 650 G1 @ Core i5 4200M 2,5GHz | Intel HD4600 | 12GB RAM | 500 GB Seagate HDD 7200 || 1920x1080 || HP LP2475w @ DP 1920x1200 || Win10 Ent 64bit
    iPhone 6 Plus 16GB Space Gray | iOS 9.2

Vstal z mrtvých mince Avatar uživatele MikeD
    Věk
    45
    Vliv
    301

pánové, děláte něco jiného než že pořád upgradujete?
    na zábavu: Intel Celern G1620 (Gelid Solutions Tranquillo) | GB GA-B75-D3V | 8GB Kingston HyperX Fury Blue 1600 | GIGABYTE GTX750 Ti Ultra Durable 2 2GB | Samsung SSD 850 EVO 120GB + WD7500AAKS 750GB + Samsung SpinPoint F1 1TB + Samsung HD204UI 2TB | Seasonic S-12 600W | Dell 2209WA | Windows 10 Home 64bit
    na cesty: AGang Gangsta 7.0 2013 + Lenovo ThinkPad 0328 + Motorola Moto G 2014

dříve, než se na něco zeptáte, zkuste zabrousit na: Google | Wikipedia

Administrátor mince Avatar uživatele Jezevec
    Vliv
    300

Citace Původně odeslal Caleb Zobrazit příspěvek
    Az zacnou byt Windows7 pro firemni klientelu, budou imho tyhle technologie mit vsechny prodavane CPUcka (resp. uz dnes je maji, akorat jsou zamcene)
    Jenze firmy nevymenujou stroje rok co rok. Stroje se obmenujou nejdriv po trech letech, ale posledni dobou je videt snaha tohle prodlouzit, protoze pro kancelarskou praci bohate dostacuje libovolny HW a pokud funguje, proc jej menit.

Kompletni obmena HW je tak na min 5-6 let a to je pro M$ asi celkem neprijemna situace. A ten SW se zadarmo taky nepredela.

Uvedom si, ze M$ chce vydavat "nove" widle kazde dva roky. To je pro firemni klientelu naprosto neakceptovatelne.
    IMPROBE AMOR, QUID NON MORTALIA PECTORA COGIS - krutá jsi, lásko, kam až ty doženeš smrtelná srdce -- Vergilius
    Mnoho je prostředků, které léčí lásku, ale žádný není spolehlivý.
    S tím, čeho se na nás dopustili druzí se už nějak vyrovnáme. Horší je to s tím, čeho jsme se na sobě dopustili sami.
    -- Francois La Rochefoucauld
    Nabídnout přátelství tomu, kdo chce lásku, je jako dát chleba tomu, kdo umírá žízní.

Myslím si to stejné, co Jezevec.

MS se měl dle mého názoru vykašlat na W7, je na něj brzy. Raději měl udělat změny v jádře, které provedl u W7, coby SP pro Vistu, klidně tento SP mohl být placený, jak jsem již myslím napsal dříve, dokázal bych to i pochopit, pokud by stál např. do 1000 kč vč. DPH. Prostě něco jako datadisk u her.

W7 se tak, dle mého názoru, rozšíří více mezi domácnostmi, kdy někteří jej dostanou k novému PC, část si je koupí jen tak, samostatně a zbytek zwarezí a budou machrovat nad tím, co že nemají za super moderní OS.

Firmy, které dodnes používají XP to činí proto, že na Vistě neběží aplikace, které jsou řádově dražší než OS od MS a nechtějí kupovat nové verze jen proto, aby fakčili na Vistě, protože jim stávající software plně postačuje.

A jelikož je W7 obsahuje pouze vylepšené jádro od Visty, tak si dovolím tvrdit, že tyto problematické aplikace, nepoběží ani na W7, snad s XP modem, kde je problem s CPU. A myslím si, že žádná firma si nebude kupovat W7 jen proto, aby si na něm pustili VirtualPC, přes který budou spouštět druhý OS (tzn. XP), aby si v něm pustili určitou, denně používanou aplikaci.

MS jistě do vývoje W7 investoval hodně peněz, které se jim asi jen tak nevrátí, a osobně si myslím, že W7 nebude moc úspěšným OS, ale budou alespoň na tom lépe, než Vista.

Výše uvedené je jen a pouze mým názorem.
    Naposledy upravil JamesCZ; 07.06.2009 v 20:07.

Senior Member mince
    Vliv
    299

A víte co si myslím já? Že možná máte ve spoustě názorů pravdu a s některými se třeba i ztotožním. Avšak myslím si, že MS nejlépe ví, co jak udělat, aby to pro něj bylo dobré, takže takové polemiky jsou mu celkem asi jedno.

No a jelikož jsem domácí uživatel, a jelikož sedmičky jsou prostě tu, tak z toho pohledu domácího uživatele(netvrdím, že na tom nepracuju, ale nejsem korporátní sféra) se sedmičky prostě povedly, šlape mi 98% všech aplikací, je to pěkné na oko a nová spodní lišta je pro mně konečně něco, na co jsem čekal
    MB G... a to už taky není pravda ;)
    A nekřičte na mě, pokud jsem plácnul nějakou hloupost ...........

Member Avatar uživatele mic-hal
    Věk
    38
    Vliv
    278

Citace Původně odeslal MikeD Zobrazit příspěvek
    pánové, děláte něco jiného než že pořád upgradujete?
    Ja byl od RC upgrade panic 7201 ´bylo moje poprve

Jinak abych nebyl OT.. Pozor na media s W 7.

Instaloval jsem brachovi. Nemohl jsem najit verzi co jsem palil na MAC OSX v praci malou rychlosti a udelal z toho sameho ISA novou kopii 7100 normal na MAX rychlost v IMGBurnu.

Objevila se chyba:

A required CD/DVD device driver is missing. If you have a driver floppy disk, CD, DVD or USB flash drive, please insert it now.

Note: If the Windows installation media is in the CD/DVD drive, you can safely remove it for this step.

Zkusil jsem vypalit 7201 a ta sama chyba...

prolezl jsem diskuze kazdymu pomohlo neco jinyho.. (Vymena mechaniky, vypnuti FDD v BIOSu atp.)

Mne pomohlo najit tu starou instalacku W7.

Takze ponauceni palit media W7 radsi pomalej.. nebo nevim kde byl rozdil
    Vsechno bude i podpis bude

Blackknight: s placenym datadiskem by je lidi poslali doriti rovnou. imo to udelali hlavne proto, ze WVista si ziskaly hodne spatnou povest a jednodussi, nez napravovat posramocenou povest Visty, je proste vydat novej system, kterej si kvalitou udela dobrou reklamu a presvedci VistaSkeptiky ...
    Hrrrr, will you stop using people as human driven search engines? Google.com has all the answers you need.

mi stejně přijde lepší napsat něco od nuly než rozvrtat a velmi pravděpodobně dojebat už existující značně problematickou věc
    A navíc do kupování "datadisku" by nikoho nemohli nutit, takže by se na to většina vybodla a 1) nic by na tom nevydělali a 2) reputaci systému by to vůbec nezvedlo, spíš naopak (omg oni k tý sr... něco vydali a ještě chtěj prachy!).

Administrátor mince Avatar uživatele Jezevec
    Vliv
    300

Citace Původně odeslal Millisx Zobrazit příspěvek
    Avšak myslím si, že MS nejlépe ví, co jak udělat, aby to pro něj bylo dobré, takže takové polemiky jsou mu celkem asi jedno.
    Ja ti nevim, pamatuju toho celkem dost zpet a zatim ty uspesnejsi verze at uz OS/office/... vzdy prinesly predevsim novou funkcionalitu. Vzdyt i na XPckach pracuje spousta (mozna vetsina) lidi ve win9x vzhledu. Je to totiz proste prehlednejsi.

=> w95, 98/se, 2k/ xp ... ac vzdy bylo po uvedeni reseno spoustu nedodelku, obecne ty systemy prinasely neco "proc prejit". Takze se migrovalo drive nez by odpovidalo proste obmene.
    Napr mezi 2k a xp umyslne uvadim lomitko, protoze z hlediska firemniho vyuziti byly +- rovnocene a xp se pouzivaji jen kvuli supportu, jinak je to jedno. Tyhle verze prinesly moznost spoluprace stanic se serverem, coz je pro firmy zajimava funkcnost.
    Ale visty ani w7 nic noveho neprinasi. Zatim mi nebyl nikdo schopen popsat nejakou "must have" vlastnost. A jaky je rozdil mezi pouzivanim rekneme dvou stejne funkcnich systemu ? Pricemz jeden mam a do druheho bych musel investovat $ ?
    IMPROBE AMOR, QUID NON MORTALIA PECTORA COGIS - krutá jsi, lásko, kam až ty doženeš smrtelná srdce -- Vergilius
    Mnoho je prostředků, které léčí lásku, ale žádný není spolehlivý.
    S tím, čeho se na nás dopustili druzí se už nějak vyrovnáme. Horší je to s tím, čeho jsme se na sobě dopustili sami.
    -- Francois La Rochefoucauld
    Nabídnout přátelství tomu, kdo chce lásku, je jako dát chleba tomu, kdo umírá žízní.

hoďte někdo funkční link na 7201 buil prosím

Member
    Vliv
    261

Citace Původně odeslal Jezevec Zobrazit příspěvek
    Zatim mi nebyl nikdo schopen popsat nejakou "must have" vlastnost
    Jednu bych měl, když už se tu (nesmyslně) neustále propírá byznys - tedy M$ support. Bez toho fungovat nelze a pokud řekne, že XP bude podporovat např do 2015, tak firmám prostě nic jiného nezbyde.
    Petr Kočandrle

Pokud jste na 100% spokojený s Vistama tak asi důvod upgradovat nebude.
    Já spokojen nejsem, tudíž si 7 koupím.

Senior Member Avatar uživatele D_a_v_i_d
    Věk
    44
    Vliv
    358

Octopuss: A v čem ti Visty vadí? Mě to jede naprosto v klidu, ovladače už mám taky vychytaný... Jak už tu bylo napsáno - kdyby to byl nějaký "upgrade balíček" nebo service pack za rozumný peníz, tak bych o W7 asi uvažoval, takhle zůstanu na Win Vista, protože co jsem si zatím udělal čas a prolejzal to ve virtuální mašině, tak mi to nic zásadně novýho oproti Win Vista nepřináší a jelikož ten "XP mód" jak jsem pochopil, budou mít pouze ty nejvyšší (==nejdražší) verze, tak na to prdim.. Pokud mi něco nejede, tak "XP mód" řeším zapnutím virtuálního stroje s XPčkama ve VirtualBoxu a mám vystaráno

Fuj to jsem se trošku rozepsal... V podstatě jsem se chtěl jen zeptat, co si myslíš, že ti W7 oproti Win Vista přinesou tak revolučního, že má cenu kupovat new OS? Ten systém nijak nehaním, "sedmičky" se povedly, otázka je, jestli je fair to prodávat jako něco jinýho, když je to "doladěná Vista"...
    A Jedi gains power through understanding; a Sith gains understanding through power

Destkop machine: Intel Core i5 2400/MSI P67A-C45 /2x4 GB DDR3 1333 MHz/Sapphire HD6790/22" LCD HP w2216/DSL 8MBit connected
    Na filmy v posteli: Lenovo IdeaPad S9e/1,6 GHz Intel Atom, 1 GB RAM, 80 GB HDD
    Na práci: Dell E5500/T9550 2,66 GHz Intel, 3 GB RAM, 120 GB HDD

Senior Member mince
    Vliv
    299

Myslím, že tady je evidentní snaha zaujmout po nepříliš vřele přijaté Vistě a myslím, že to vyšlo. I když zastávám názor, že to, že je Vista špatná, je podle mně jen zažitý blábol(zase, mluvím o normálních uživatelích). Já s Vistou neměl jediný problém, nikdy, nikdy mi nespadla do BSOD a nevzpomínám si, že by mi na ní něco nejelo. Ale pokud bych se teď měl rozhodovat, zda Vista nebo sedmy, rozhodně počkám na sedmy, pokud bych měl kupovat nový PC, rozhodně počkám na sedmy. Pokud mám PC, který má legal XP a ještě 2 roky bude stačit, rozhodně nepoběžím pro sedmy. Pokud mám legální Visty, rozhodně nepoběžím koupit sedmy jen pro to, že jsou nové a "cool". A myslím, že takhle se zachová většina rozumných lidí nebo těch, kteří maj ty rozumné aspoň kolem sebe.

Prostě je tu nový systém a časem na nějaký nový systém přejdeme všichni, například kvůli skončené podpoře.

2Jezevec: Must have vlastnost nemám, ale dřív nebo později z například důvodu ukončení podpory, nebo prostě jen z důvodu, že si prostě koupím nový PC nebo notes, budu nucen přejít, takže například mám víc oken jednoho programu a ty se mi v XP sloučily, nevěděl jsem, které okno je které, protože začínaly vždy názvem programu a víc nebylo vidět, v sedmách na první pohled. Řešení lišty, jako kombinace quick launch a klasické lišty s možnostíé přeskupovat ikonky i běžících programů, konečně...Nesčetněkrát jsem použil to přichycení okna přes půl obrazovky, to mi příjde skvělé, zvlášť na všem širokoúhlém, v podstatě jsem nezažil, že by se nějaký ovladač, vyjma jednoho USB tuneru nedotáhnul z netu. V tomto směru mi sedmičky přinesly víc než Vista a proto říkám, že se povedly. Mi Vista přišla podstatně víc vnucená, sedmičky se přijaly vlastně samy, tak žeby poučeni z předchozíhc nezdarů? Takže neříkám must have, ale why not?
    Naposledy upravil Millisx; 08.06.2009 v 09:58.
    MB G... a to už taky není pravda ;)
    A nekřičte na mě, pokud jsem plácnul nějakou hloupost ...........

David: nic kritickýho, Visty používám, z XP jsem přešel dobrovolně a nevrátil bych se, ale přesto že mi fungujou relativně stabilně (výjimečnou BSOD tu a tam /jednou za týden max/ přičítám onboard Realtek shitu nebo z lenosti nedoladěnýmu OC), jsou tu drobnosti, který sice na funkci rostlináře nemají vliv, ale patří do kategorie "tisíc nic umořilo osla"
    Z obecnýho úhlu pohledu HW náročnost. Na rychlým stroji to šlape jako hodiny, na pomalejším je to na sebebraždu - a celková vyladěnost výkonu se mi na 7 fakt líbí.

Krom toho Visty nemám koupený (jedu eval licenci a co měsíc reinstall - smějte se jak chcete ), takže mám naprosto jasno

Informace o tématu

Users Browsing this Thread

Toto téma si právě prohlíží 1 uživatelů. (0 registrovaných a 1 anonymních)

Podobná témata

1. ATI Catalyst™ 8.2
    Založil Spajdr v sekci fóra Grafické karty
    Odpovědí: 22
    Poslední příspěvek: 01.03.2008, 15:28
  2. ATI Catalyst 7.2
    Založil flash v sekci fóra Grafické karty
    Odpovědí: 12
    Poslední příspěvek: 18.03.2007, 03:15
  3. DirectX 9.0c Redistributable (December 2006)
    Založil Masster v sekci fóra SW nástroje a ostatní utility
    Odpovědí: 3
    Poslední příspěvek: 14.12.2006, 17:32
  4. outlook2000 a blokovane prilohy
    Založil Haldo v sekci fóra Programy a problémy s nimi
    Odpovědí: 6
    Poslední příspěvek: 07.12.2003, 14:14
  5. Microsoft Confirms Bug in Hyper-Threading Support by Windows
    Založil LM v sekci fóra Ostatní operační systémy
    Odpovědí: 0
    Poslední příspěvek: 16.06.2003, 13:41

Klíčová slova k tématu