Tak nevim, nevim, co si z toho mam vzit.

Nejrychlejsi a hlavne nejtizsi by mel byt ten Samsung - proto jsem ho i kupoval. Vybiral jsem nejoptimalnejsi disk na system. Stare 2 disky zustanou jen na data a zalohovani. Tam neni co resit. Delit je nebudu, to je jasne. Jde ale hlavne o to, co teda udelat s temi 320 GB noveho, systemoveho disku? Zda se mi jako blbost davat system na tak velky disk a k tomu vsemu do toho instalovat aplikace a hry - hlavne hry. Ty se pridavaj a ubiraj kazdou chvili.

Takze minimalne bych ho mel rozdelit na 2 casti, abych ziskal mensi disk pro system. Takze kdyz si odmyslime, ty 2 stare disky, ktere budou slouzit na vsechno mozne (a casem je nahradim asi nakym jednim az dvema TB), tak tento jeden, novy Samsung bych mel rozdelit na jiz nekolikrat zminovany System a Data.

Ted je tu ale otazka, kam instalovat aplikace a hry a taky co se slozkou Users. A kolik vlastne mista pro system? 30Gb nebo radeji 50Gb?

Zustal bych asi u sveho konceptu, a to takto:
50GB - C: System - jen system a uz.data (slozka users)
zbytek - D: Data - aplikace a hry = defacto slozka Program Files
... na jeden z tech staryc disku bych provadel pravidelny zalohy celeho "cecka", nebo mozna jen slozky Users

Tak co vy na to?