Výsledky hlasování: Jaké repro jsou nejlepší pro Hudbu, film, hry

Hlasující
1075. Nemůžete hlasovat
  • Logitech Z-5300

8 0,74%
  • Logitech Z-640/560

5 0,47%
  • Genius 5300/5100

1 0,09%
  • Genius 5.1 HT (a podobný od G)

12 1,12%
  • Creative Inspire xxx

5 0,47%
  • HomeMade

16 1,49%
  • 1 028 95,63%
Výsledky 1 až 25 z 262

Téma: Poradna - Jaký repro na Hudbu/film/hry - porovnávání, koupě

Hybrid View

Předcházející příspěvek Předcházející příspěvek   Další příspěvek Další příspěvek

Standardní Re: Poradna - Jaký repro na Hudbu/film/hry - porovnávání, koupě

Přesnější v čem?
    Ojetinu kupovat nechci.

Jako ze to nebude delat jen duc duc a cink cink, ale uslysis tam i nejaky stredy. Kdyz vidim vzadu dvoustupnovej "Bass Enhance", tak tomu proste verit nemuzu Absence symetrickych vstupu taky napovida, ze to nebude zrovna profi, nicmene to bych ani u teto cenove kategorie necekal.
    Navic kvalitni studiovy monitory prenesou i mnohem vic detailu, je nesmysl to tu popisovat, musi se to slyset. Problem totiz je, ze dokud to neslysis na poradnych bednach, tak netusis, kolik informaci ti unika. Ja po nakupu KRKu objevoval novy veci v nahravkach, ktery jsem znal nazpamet.

Jediny, co je na tech bednach zajimavy, je ten prevodnik, ale chtelo by to nekde zjistit nejaky reference, protoze 24/196 sice vypada moc pekne, ale vyslednej zvuk muze stejne stat za prd.

Jo a abych to jen nehanil - ano, budou hrat lip nez ty geniusy (i kdyz by spousta lidi mozna preferovalo zvuk geniusu), ale nemyslim si, ze se vyplati kupovat zrovna tohle - bud priplat a kup uz neco poradnyho, anebo se spokoj s beznym lowendem od geniusu apod., tohle neni ani ryba, ani rak.

Mimochodem ani nevis, o co se ochuzujes, kdyz nechces ojetinu - ziskal bys totiz o tridu lepsi repraky.
    Naposledy upravil Wohmatak; 25.05.2009 v 17:14.
    Imagine there's no heaven and at once the sky is the limit
    Photoblog | Kapela

No ty Edy mi nepřipadají nutně jako cink cink, nebo bakeliťáky (což je přesně to co posledních 12 let mám na stole ) s barevnejma hustonálepkama

Citace Původně odeslal Octopuss Zobrazit příspěvek
    No ty Edy mi nepřipadají nutně jako cink cink, nebo bakeliťáky (což je přesně to co posledních 12 let mám na stole ) s barevnejma hustonálepkama
    Mozna nepripadaji, ale kdyz si jen mirne priplatis, tak dostanes vyrazne lepsi bedny. Nemam zkusenost ani s jednema osobne, ale rozhodne bych zvazil treba tyhle:
    http://www.musiccenter.cz/Alesis-M1-...itory/:3:12186
    http://www.musiccenter.cz/Samson-Res...serie/:3:22985

Ostatne nejlepsi bude si do toho Audioteku zajet a poslouchat - nemame tam sice zrovna super akustiku, ale zas to jsou vyrovnany podminky. Ono srovnani na vlastni usi, nejlepe pak na nahravce, kteoru dobre znas, to je k nezaplaceni.

EDIT: Ted koukam, ze jsi z Prahy, tak mozna spis do kytary.cz nebo podobnyho kramu, pokud teda nemivas cestu do Brna.
    Naposledy upravil Wohmatak; 25.05.2009 v 17:19.
    Photoblog | Kapela

Jenže tohle opět nemá digitální vstup...

A to je podminkou? To jsem asi prehlidl. Kazdopadne prevodniky v bednach za 4000 nebudou zadna hitparada.
    Photoblog | Kapela

No, já audiu nerozumím. Ale když už budu mít kartu s digitálním výstupem, proč to do repráků hnát analogem... Ono je to ve finále asi jedno, a Shapet mi víceméně psal, že ty Ediroly jsou naprosto v pohodě a dobrý, ale přece jen se snažím poslechnout si víc názorů

Informace o tématu

Users Browsing this Thread

Toto téma si právě prohlíží 1 uživatelů. (0 registrovaných a 1 anonymních)

Pravidla přispívání