Omlouvám se za pozdní odpověd.
2Kankal: Děkuji za nabídkuAle jednak je mám na pevno připájené v SMD - SO8 (viz. foto), takže nějáká velké výměňování moc nepřipadá v úvahu, a taky jsem zjistil, že na stávajících repro jsem ani nepoznal rozdíl oproti starým JRC4580. Slyším rozdíl jen při výměne vazebních kondíků. Ale plánuju časem nějáké lepší repro
, zvažuju i stavbu.
2Bruggi: Ou, tak to máš hezky vytuňené, řekl bych žádné párání.
S tím proklemováním kondíků se bojím, nechám tam ty svitky, to bude asi nejlepší řešení v případě nějáké varianty kondíků.
Co se týče těch hodin, jaký to má efekt? Slyším o tom po prvé.
Reprobedny
Ještě když jsem u těch nových reprobeden, nemáte někdo nějáký tip na upgrade z Behringerů B2030P ?
Chtěl bych něco zhruba stejně malého (rozměry zhruba do těch 35x20x25cm). Mám to na stůl vedle PC, naprostou většinu poslouchám u PC asi z jednoho metru. Nevím, jak to je s přizpůsobením repro pro blízký, nebo běžný poslech, tady ty 2030P jsou stud. monitory pro blízký poslech (to u nich udávají) a poslouchají se i z takové malé vzdálenosti dobře.
Co bych rád zlepšil? Lepší podání středů (u 2030P jsou dost nevýrazné) a jasnější čistší výšky (ty mi připadají takové ostré, možná i plechové). Větší rozsah dólů by byl taky hezký
Dismembered mi doporučil tady tento projekt (díky ti). Vůbec to nevypadá špatně: http://www.troelsgravesen.dk/VifaPL14WJ+XT25TG.htm
Jenom cena samotných repro je cca 7800Kč a to mi přijde už dost. Plus stavba výhybky, materiál na samotnou bednu + práce s bednou a jsem hnedka přes 10000Kč.