koukam ten bcompiler je taky v pearu, sice v beta verzi, ale zkusil jsem a zda se ze to funguje. Zkusim to s nim, snad toho admina znasilnim.
Diky, K+ te nemine!
koukam ten bcompiler je taky v pearu, sice v beta verzi, ale zkusil jsem a zda se ze to funguje. Zkusim to s nim, snad toho admina znasilnim.
Diky, K+ te nemine!
Parasite lost, AKA the Girlfriend Mission:The Socka Project sleeps, lets use (her :) Durex! 1GHz in some soltek stuff, Ati rage 128, etc.. (it\'s noisy)
IMB Thinkpad R31: celer 1.2GHz, 384M RAM, 60GB 5400rpm hitachi, i810 8MB onboard (na praci to staci ;)
[pro archivni ucely] janina overclockerska poradna (.tar.gz, 1.1MB, otevrete si index.html v browseru podporujicim javascript a frames)
bcompilerem jsem zkousel kompilovat i docela rozsahly projekty. Jediny problem byl v nepodporovane magicke metode __toString - tu jsem musel rucne volat - a pak jeste nejaky hrani s cestama do includu, ale nic, co by se nedalo za chvili vyresit. Jo a jeste hlasil warning, kdyz se includoval prazdny soubor. Bylo to ale loni v srpnu, nevim, jestli od te doby vysel novy bcompiler. Kazdopadne ho muzu vrele doporucit.
Jen co se nasazeni na hostinzich tyce, tak jsem se na par mistech ptal a vzdycky jen, ze ho nemaji / neplanujou / nenainstalujou.
Jeste dodam, ze na pohodlnou kompilaci celeho projektu se da pouzit bencoder.
1) ASUS M6A
2) Toshiba Portége R600-10U
3) ASUS A8V-X AMD Athlon 64 3000+ Kingmax 2x256MB DDR 400 WD 120GB Samsung 80 GB GMC G30 Fortron FSP400-60THN-P
Ideální indentace pro Pascal je šest stop pod zem.
Tak jsem to zkousel rozjet u sebe na serveru, a musim rict, ze jsem teda dlouho dlouho ladil, a stejne to neklaplo :/
mam soubor s tridou A:
Kdyz je to bezny php kod, tak to funguje v pohode, ale jakmile ho zakoduju, tak smitec, vidim bilou stranku. A chcipne to podle vseho ve chvili, kdy to parsuje telo tridy A. Mam tam logovani toho co dela autoload, a rika zhruba toto:Kód:<?php class A extends B { ... kod ... }
1/ hledam tridu A
2/ oteviram soubor A.php
3/ hledam tridu B
4/ oteviram soubor B.php
5/ probehl require souboru B.php.
=>A tady to spadne, a nevidim nic.
Tj predpokladam, ze behem nacitani samotne tridy A, aniz by se cokoliv z ni vykonalo, to z nejakyho duvou spadne.
Setkal se s tim nekdo? Kdyz je trida A nezakodovana, je to ok.
Parasite lost, AKA the Girlfriend Mission:The Socka Project sleeps, lets use (her :) Durex! 1GHz in some soltek stuff, Ati rage 128, etc.. (it\'s noisy)
IMB Thinkpad R31: celer 1.2GHz, 384M RAM, 60GB 5400rpm hitachi, i810 8MB onboard (na praci to staci ;)
[pro archivni ucely] janina overclockerska poradna (.tar.gz, 1.1MB, otevrete si index.html v browseru podporujicim javascript a frames)
Spadne? jakože PHP končí na SEGFAULT nebo jen vypíše nějakou chybu? ono to vypadá že bcompiler je mrtvej, poslední verze je z roku 2006a jsou tam celkem zásadní bugy, doporučuji spíš ten eAccelerator (když už toho admina dokopeš k tomu bcompileru neměl by to být problém?).
No je to cim dal tim zajimavejsi.
- na radku dva nezkompilovaneho souboru je "class E extends B {". nic vic. Na co probuh potrebuje 1G pametiKód:PHP Fatal error: Allowed memory size of 33554432 bytes exhausted (tried to allocate 1097297968 bytes) in /var/www/....php on line 2, )![]()
Nicmene doslo k restartu serveru, celeho, a dneska to celkem lita bezchybne, tak uvidime, mam teda nektery tridy jeste nezkompilovany, zkusim to postupne zkompilovat, a uvidime.
Toto téma si právě prohlíží 1 uživatelů. (0 registrovaných a 1 anonymních)