Výsledky 1 až 25 z 40

Téma: Alza - Neodpovídající specifikace produktu

Hybrid View

Předcházející příspěvek Předcházející příspěvek   Další příspěvek Další příspěvek

Standardní Re: Alza - Neodpovídající specifikace produktu

Citace Původně odeslal monstrum Zobrazit příspěvek
    to mně zase přestal fungovat hdmi kabel. bral jsem asi před rokem nějakej kvalitní, se zlacenými konektory za cca 600 korun, celkem ok, ale teď při přehrávání filmů z wd hd boxu často obraz nešel, takže jsem s kabelem musel různě hejbat. nakonec jsem se nasral a koupil kvalitu od profigoldu a problém ustal. takže mě čeká reklamace kabelu, jsem docela zvědavej, jak budu dokazovat, že je to ten od nich, když samo nemám původní balení (igelit tuším).

Pro uznání reklamace nemusíš mít původní obal a jestli kabel není viditelně poničený (nadměrně opotřebovaný), tak by ti to uznat měli. Prostě nemsí být kabel nikde viditělně zlomený apod..
    °°PC již nemám, na svém 12" Thinkpadu nejde hrát, takže se výhradně věnuji jen své práci a to prodeji koupelnvého vybavení a koupelnového nábytku přes e-shop KOUPELNY-CZ.cz , njn co nadělám°°

Standardní Re: Alza - Neodpovídající specifikace produktu

Já zatím jsem s jedinou reklamací spokojen (m3a problemova sit. karta) řešili to vyměnou a novou deskou. Ale taky jsem přiliš nic nedokazoval, dal jsem popsal problem a po měsici bylo.

[COLOR=#FF0000] I3 12100f [/COLOLga 1700/2x 16gb / RX570 Sapphire / wd blue 500 & 1TB, Crucial BX200 - 240GB/Evga 750w semimod/ samsung dvd-rw/Spartan 3 LT fan 90@120 /BenQ VW2245Z/ Asus xonar ds sound/Win 10 Pro x64 / Net UPC a par větrniku Zalman z3 x201

Informace o tématu

Users Browsing this Thread

Toto téma si právě prohlíží 1 uživatelů. (0 registrovaných a 1 anonymních)

Pravidla přispívání