nuz sony ma inu marketingovu strategiu ako minolta, co je v urcitom uhle pohladu len dobre, pretoze minolta nevedela svoje vyrobky predavat ... sony urcite vie ako "nanutit" najzaujimavejsej skupine potencialnych zakaznikov svoje produkty, preto tieto fotaky vyzeraju ako vyzeraju![]()
kazdopadne design je prisposobeny hlavne DSLR newbies, graficke menu je obrazkove s interaktivnou napovedou, tela su malicke, a prave preto prisli aj nove skla (ktore by inak nemali vyznam), k malemu telu by bolo blbe nahodit nejaky velky macro objektiv, preto su tieto pancake skla vyhodou
kazdopadne je to prvykrat u sony kedy su v lowend sklach pouzite motory a nie AF z tela, uvidime aka bude kvalita, sony to nazyva SAM - smooth autofocus motor, mozno to bude len to iste co tamron pouziva pre canon a nove nikon skla (kedze sony vlastni cast tamronu). setaky papierovo obsahuju ED skla, takze kvalitativny posun tam urcite bude
nastastie sa tiez rozhodli dat tam aj slot na SD karty spolu z MS, horsie je ze baterka nie je kompatibilna s klasickymi sony baterkami pre dslr (co sa vsak kvoli malym rozmerom asi ani nedalo), neviem ako to ma Oly vyriesene pri baterkach pre e450 a e3 trebars ... baterka je rovnaka ako pre nejake camcordery a fotak HX1, ma mat 900mAh, co je skoro polovica klasickych dslr bateriek, ale podla slov ludi od sony sa sustredili na vydrz, ktora bude vraj v pohode...
ale vseobecne sa ludom na dyxume fotaky pacia, mne tiez, konecne nieco malicke co by som si spolu s nejakymi takymito pancake sklami klude zobral na nejaku turu kam by sa mi nechcelo tahat moju a700nemusim teda rozmyslat nad e420 ako druhym minifotakom
![]()

Odpověď s citací