Výsledky 1 až 25 z 231

Téma: IBM ThinkPad Series -update

Hybrid View

Předcházející příspěvek Předcházející příspěvek   Další příspěvek Další příspěvek

Standardní Re: IBM ThinkPad Series -update

Citace Původně odeslal berraneck Zobrazit příspěvek
    T42 by již měla mít problém s GPU vyřešen ne? nebo až T43 btw pokud odhlédnu od nesmyslnosti navýšení 1,5GB->2GB tak opravdu je to tak jednoduché jak píše mraky sám jsem měnil a je to záležitost pár chvilek.
    Prave, vyresena to ma az T43 s intel grafikou. Ok, treba to neni tak rizikova akce, ale jak sam pises, pro tenhle model 1,5GB staci.
    IBM ThinkPad T42

Senior Member mince Avatar uživatele mraky
    Vliv
    297

Citace Původně odeslal Toncek Zobrazit příspěvek
    Prave, vyresena to ma az T43 s intel grafikou. Ok, treba to neni tak rizikova akce, ale jak sam pises, pro tenhle model 1,5GB staci.
    Podle me ten problem není řešen změnou grafiky, ale změnou chladiče, za jeho "long" verzi. Krátká verze totiž nepřekrývá grafický čip. Měl jsem oba druhy chladiče.
    Pište česky: hold × holt

hold – projev pocty nebo úcty (další význam je výkupné, vynucený poplatek ve válce)
    holt – povzdech; ve významu „inu, zkrátka a dobře“

Ten problém s grafickým čipem je v tom, že při prohnutí desky(což se může stát při nějakém pohybu/ťuknutí apod.) a specielně za chodu, kdy je čip teplejší, se GPU odlamovalo od desky(blbě vyřešené přichycení BGA pouzdra). Ten chladič s tím také souvisí, ale mám pocit že to bylo jen řešení u T41/T42(tedy zřejmě, měl jsem pocit že T42 je už v pohodě) a samotné uchycení čipu se vyřešilo až u T43. Ale při výměně paměti podle mne nějaký problém nehrozí, to by jim zákazníci omlátili o hlavu. Kamarádovi se tato závada vyskytla při pádu T40 ze střechy při montáži wifi antény, takže se pak nesměl vypnout jinak zmizel obraz a nahození bylo na pár pokusů po zchládnutí.. při normálním používání bych se toho asi nebál.
    IBM
    Lenovo
    Kriglnakafe

Pomozte mi na T23 rozchodit TV-OUT
    Povedlo se to někomu? Já vidim jen černo i když posuvník myši může za okraj obrazovky.
    Napadly mě jiné ovladače, ale sehnal jsem jen jedny oficiální, který jsou na webu a na který odkazuje každý odkaz. jsou to 12.90.90.
    Ostatních asi 50 odkazů mi doporučí nějaký driver vyhledávač a ještě k tomu placenej.
    Pomozte mi prosím najít ovladače k T23. Díky
    C2D 3,4 Ghz & HD 3870

nevíte, kdo v čr za rozumné peníze řeší zapomenuté supervisor password? vím, že se to dá řešit přes com vyčtením přímo z toho čipu, ale radši bych to měl se zárukou bez rizika odpálení moba.. model je T43
    775 reborn.. X48 & E5200 (THX 2 Frost), zatím pouze @4,9GHz na vzduchu i vodě + prcek Fujitsu Lifebook P8020

Informace o tématu

Users Browsing this Thread

Toto téma si právě prohlíží 1 uživatelů. (0 registrovaných a 1 anonymních)

Pravidla přispívání