Jak jsi poladil tu svoji? To by mě aji zajímalo

Já to zase nechci hnát tak daleko. Ty AD8620 jsem měl původně vybrané, ale při ceně kolem 350Kč za kus jsem si to rychle rozmyslel (pro přední kanál 3ks), vybral jsem ekonomičtější variantu v podobě OPA2132 asi za 130Kč/ks. Stejně mi to pro mojí (rozhodně ne hi-fi) aparatutu přijde a)předražené b)neodpovídající, zbytku řetězce, nejspíš bych to nepoznal. Nejvíc by mi pomohla výměna za lepší repro.
Právě už teď si nejsem jistý, jestli je vůbec nějáký rozdíl mezi starým JRC4580 a těmy Burr Browny. Kondíky slyším, ale operáky právě ani ne... takže si říkám "dost, dál to nemá smysl", snad až někdy příště, jestli upgraduju na nové repro

Vazební kondíky nechci dávat úplně pryč z důvodu bezpečnosti. Třeba někde něco náhodou odejde, kdo ví. Nechci riskovat, že se mi provalí na výstup třeba 12V DC.

To mě spíš vrtalo hlavou upravit napájení, a přidat tam stabilizátory 780x, 790x. Akorát jsem nevěděl, jaké použít: 12V by nešly, je potřeba aby vstupní napětí bylo alespoň o těch 1.5 - 2V vyšší, což je blbost. Šly by 7809,7909. U toho je pak další věc, jestli by nemělo menší napětí vliv na nějáké nastavené velikosti proudu/napětí/prac.bodu někde dál na kartě. Podle toho, co je na schématu by němělo, ale stejně mi to přišlo, jako risk. Tak jsem tam nechal jen větší filtr. kondíky.

Tož tak něják.

Citace Původně odeslal Bruggi Zobrazit příspěvek
Hezky si s tím hraješ
Mám stejnou a taky jsem jí trochu poladil
Vedle AD8620 zkus taky AD8066 nebo LM4562. Dál zkus změřit DC offset na výstupu a jestli bude do 10mV, tak ty kondíky v signálové cestě natvrdo proklemuj. Imho nejlepší kondík, žádný kondík
Další zvukovým posunem je dobastlit tam presnější hodiny např. Kwackclok 7.
Pak už jen aktivní kabel třebas od PD a seš na maximu, co se z toho dá vydolovat.