tak samo, že trpělivost mám, jenom s tou úpravou kovové bedny jsem si hrál cca 4 týdny.
hlavně mi ale bylo řečeno, že se to tam nedá moc řezat, pže by to mohlo prasknout a že když do toho dělat díry, tak jedině navrtat (v podstatě to samy aji skrz tu dřevotřísku; díry na fany se nebudou řezat, ale vrtat).
u frontpanelu je vrtání trochu problém s obdélníkovym tvarem (díra na palírnu, výstupy na sluchátka apod.), což vyvrtat nepůjde. a jestli (a jak) to jde nařezat, to nevim.
...ten stolař dělá dost atypických věcí, ale toto je prej dost extrém i tak
já jsem si (asi naivně) představoval něco na způsob toho, že si do té MDFky na frontpanel v místech děr navrtám do rohů díry, kam pak hodim elektrickou pilu, jenže ta je na to údajně moc hrubá a že by to vypadalo špatně. pravda, kdybych si to nalajnoval, přiložil nějakej rovnej kus železa a jel podle toho, tak by to imho nemusel byt problém, ale nevim, tady si zkrátka nejsem jistej, jestli do toho jít nebo ne. vůle vyhrát si s tím do detailů by samozřejmě byla, jinak bych nic takovyho ani neplánoval.
to lepení desek bych viděl jako opravdovou nouzovku pro případ, že by to prostě jinak nešlo.