Tak jsem tu o5. Drivejsi problem jsem +- vyresil koupi nove graficke karty. Nainstalovanim SATA disku, ke kteremu jsem sehnal ovladace .o]
Potreboval bych poradit s tim programem Drive Rescue, chtel bych pokusit vytahnout nejak data z disku, o kterem jsem psal drive. Pokud to nebude mit vysledek, tak ho proste zformatuju a bude klid. Muze mi nekdo poradit?
Druhy problem (jelikoz se mi podarilo ulomit konektor SATA na zakl. desce - nelze sehnat, tak funguju pouze na ATA )
Vsechno slapalo relativne v poradku, ale nekdy PC samo od sebe zacne hrabat a hrabat. No a taky se zasekava, tu pri startu systemu, tu po nacteni OS, tu pri nejake aplikaci ci trivialni praci s PC. Pak me prekvapila modra obrazovka, celkem 2*:
STOP> 0x0000009C (0x00000004, 0x8053F0F0, 0xB2000000, 0x00070F0F)
- samozrejme sem googlil, ale popis toho, co by to mohlo byt mi nepomohl...
Pak se mi jednou pri startu spustil Chkdsk, smazal a opravil spoustu souboru -> vysledek, na C: se vytvorila nova slozka Documents and settings, stara s mym nastavenim ma v nazvu "!", stavajici system se nerestartuje, ale neni schopen pamatovat si jakekoliv nastaveni a je pravdepodobne nekompletni. Ceske znaky nejdou, klavesnice nejde prepnout
Zkousel sem podle nejakych navodu tady na foru, jestli je disk cisty - ano. Pak sem nainstaloval SpeedFan, kvuli SMARTu, to mi nic moc nereklo, nevim, jak z toho importovat ty hodnoty, kdyz pominu print screen.
Sestava:
ASUS K8V-X SE
AMD Athlon 64b 3000+ Soc.754
Kingstone 333MHz 512MB DDR
IBM 80GB
Seagate - 160GB z tohoto se chci pokusit vytahnout data.
HIS Excalibur HD2600XT 256MB DDR3