Trochu se to pohnulo, myslím že dobrým směrem, takže každý uváží zda s firmou obchodovat co jsem hledal, par lidi ji tu doporučovalo, svuj postoj bych označil za neutrální.
Takže znova, ano platba byla na učtě ale jen jedna k tomu jedna faktura, tudíš nepoznám když to kolega poplete a pošle ještě na dobírku, to poznám až když ty peníze znovu přijdou na účet , což se stalo včera a pak teprve můžu začít něco řešit.
Káždý máme kupu možností a známých , ale je to jen o povaze a hlavně o slušném chování.
Přesně tahle částka vám včera odešla na účet.
> S pozdravem a přáním pěkného dne a víkendu
> Bc. Pavla Střeštíková
> Petra computers s.r.o.
-----Original Message-----
From: jaromir
Sent: Thursday, April 23, 2009 5:00 PM
To: Pavla Střeštíková
Subject: RE: Platba
> ------------ Původní zpráva ------------
> Od: Pavla Střeštíková
> Předmět: RE: Platba
> Datum: 23.4.2009 16:24:03
> ----------------------------------------
> Dobrý den,
>
> kolega to popletl , a platba přišla dvakrát, zjistila sem to až dnes když to od
> pošty přišlo do banky, tím pádem platbu obratem vracím zpět, dřív sem to zjistit
> nemohla jelikož mi sedělo napárování.
> Myslím si ale že to jde napsat slušnou formou a ne vyhrožováním, zavolat mi
> klidně můžete telefon na mě :
>
> S pozdravem a přáním pěkného dne
> Bc. Pavla Střeštíková
> Petra computers s.r.o.
>
>
>
Konečně se to trochu pohne, jen bych vás poprosil o vyjádření jaká to bude částka, už jen to že faktura je z 8. takže mou platbu jste dávno měli na učtě a i přesto poslali na dobírku, vyhrožování, možná jsou to jen možnosti o kterých vim že mám a mohu je použít. Pokud počítám dobře, 207+ (207-89-64) 54 takže poprosil bych vás o 261 korun, děkuji.
Hezký den
Jaromír