Výsledky 1 až 21 z 21

Téma: Baterie do blesku + nabijecka

Threaded View

Předcházející příspěvek Předcházející příspěvek   Další příspěvek Další příspěvek

Standardní Re: Baterie do blesku + nabijecka

Je to několik let, kdy sem mohl sám a v okolí dlouhodobě porovnávat 4 různé nabíječky, starší celkem drahý a inteligentní voltcraft, dvě levnější a taky inteligentní minwy (dva modely, každý stál určitě přes 500 Kč), ty určitě nějakou inteligenci (dU/dT) měli a pak jednu nějakou noname, značku si nepamatuju, nějakej rychlošit, byla v sadě s nějakými bateriemi a strkala se rovnou celá do zásuvky.
    Tenkrát sem s tím zkoumáním byl dost otravný (ne všechny nabíječky byly moje)
    V rychlošitu odcházely baterie trochu dřív, ale u zbylých nebyl pozorovatelný rozdíl ani ve výdrži ani v životnosti. V tom mě minwa, jakýsi luxus pro chudé překvapila. Z toho pohledu se mi ta péče o baterky v lepší nabíječce nijak extra neprojevila.
    Ale abych jen nebagatelizoval. Cena/výkon byla z mého pohledu nejlepší minwa, ale taky ani jedna z nich to nebyla vyloženě tupá nabíječka za pár korun.
    Od té doby už to s těmi nabíječkami tolik neprožívám, trochu inteligence od nich čekám, takže úplně nejlevnější bych pro svůj pocit nekoupil, ale vyloženě drahé kousky mi za to nestojí. Možná se k baterkám chovám nějak automaticky slušně, ale neřeším to.
    Na nabíječce záleží, ale nesmí se to přeceňovat a pro spoustu obyčejných uživatelů je to v podstatě fuk...
    Střední cesta bude zlatá... a tak obvykle dávám radu, kup MW za 500.
    Naposledy upravil Connor; 23.04.2009 v 20:07.
    Neděkujte, nenadávejte, pokud se vám něco líbí nebo nelíbí, používejte prosím reputaci (tj. ikonka s vahami pod avatarem)... a v případě kritiky nezapomeňte napsat důvod, abych se mohl poučit a polepšit

Informace o tématu

Users Browsing this Thread

Toto téma si právě prohlíží 1 uživatelů. (0 registrovaných a 1 anonymních)

Podobná témata

1. Rapidní zmenšení kapacity baterie
    Založil MichalKv v sekci fóra Notebooky
    Odpovědí: 19
    Poslední příspěvek: 08.04.2009, 19:53
  2. Mys Logitech V270 - staci jen 1 AA baterie??
    Založil aminak v sekci fóra Ostatní hardware
    Odpovědí: 5
    Poslední příspěvek: 14.02.2007, 22:31
  3. vymena baterie pro CMOS u IBM notebooku
    Založil milka v sekci fóra Ostatní hardware
    Odpovědí: 3
    Poslední příspěvek: 23.03.2006, 13:24
  4. Lama elektro dotazy :) - baterie nebo trafo do zasuvky???
    Založil PhoB v sekci fóra Ostatní hardware
    Odpovědí: 15
    Poslední příspěvek: 30.03.2004, 17:50

Pravidla přispívání