Lampa a hodiny se mi libi, jen bych to trosku "technicky" zpracoval, ten kontrast lampy a hodin je strasne malej, hodiny docela zanikaji, nicmene bez uprav v PC alepson na jedne casti fotky by to asi neslo.
Lampa a hodiny se mi libi, jen bych to trosku "technicky" zpracoval, ten kontrast lampy a hodin je strasne malej, hodiny docela zanikaji, nicmene bez uprav v PC alepson na jedne casti fotky by to asi neslo.
Dell E6400 (P8400, 4GB RAM, 500GB 7.2k, NVidia Quadro NVS 160M, Wifi, BT, DVDRW, LED WXGA+)
Dell XPS 1330 Red (T7300, 2GB RAM, 160 GB 7.2k, NVidia GeForce 8400M GS, Wifi, BT, LED WXGA, DVDRW)
IBM T42 (Dothan M745, 1.5GB RAM, 160GB 5.4k, R9600, Wifi, BT, SXGA+, DVDRW)
Nikon D90 + MB-D80, Nikon18-200VR, Nikon 80-200/f2.8, Nikon SB-900, Lowepro, Tenba, Kata, ...
http://www.atty.cz/ - Pražský e-shop a prodejní kancelář e-cigaret
Tak je pravda, ze je ten kontrast tak malej, ze az ted po precteni (a znovupodivanise doma na MONITORU) jsem si tech hodin vsiml.
Predtim v praci na shit LCD jsem je vubec nevidel...
já vím, takovéto pokusy by chtěly na papír - neb jen nastavení jasu na LCD z toho udělá jinou fotku.
Ale záměr byl, tam ty hodiny mít skutečně jen náznakem (- šum by ani nedovolil víc)
(pozn. foceno jen 2 hodiny po rozbalení nové E3)
Na papieri by si z toho spolahlivo mal ciernu fotku s troma tmavooranzovymi sklami
And down we go again, under the relentless wawes, into the arms of calm breakers, into bayou of forgotten dreams
Like sand slipping through my fingers, nothing ever lasts, ever will
a co toto ? lavice, slunce, vitráž
Staci zdvihnut levels o XY % - a XY si budes musiet zistit sam podla Tvojej tlaciarne alebo Tvojho fotolabu.
[edit]
Jo, a posledna foto zaujala.
And down we go again, under the relentless wawes, into the arms of calm breakers, into bayou of forgotten dreams
Like sand slipping through my fingers, nothing ever lasts, ever will
jarní listí - jen ten vítr to rozmazává
kam s ním, nechtěl jsem kazit vlákna o blesku - tedy sem. Uklízeli jsme po tchánovi a našel jsem tento "skládací" blesk. Jednorázová žárovka má uvedené směrné číslo 36 při 100 ASA - to nebylo tak špatné ...
Toto téma si právě prohlíží 1 uživatelů. (0 registrovaných a 1 anonymních)