Dobrý tip Mymaku
zajdi do GM, kup si dva konektory dvouřadý 10 pin na plochý kabel, kousek plochého kabelu (podle délky, co potřebuješ) a jeden dvouřadý hřebínek (piny na obě strany s plastem uprostřed) a zacvaknuté to máš za dvě minuty.
Dobrý tip Mymaku
zajdi do GM, kup si dva konektory dvouřadý 10 pin na plochý kabel, kousek plochého kabelu (podle délky, co potřebuješ) a jeden dvouřadý hřebínek (piny na obě strany s plastem uprostřed) a zacvaknuté to máš za dvě minuty.
Neděkujte, nenadávejte, pokud se vám něco líbí nebo nelíbí, používejte prosím hodnocení/reputaci/karmu - prostě ikonku s vahami pod avatarem.
Kdo vás kdy a za co ohodnotil uvidíte ve svém Uživatelském panelu.
vybrakoval jsem stary case co sem mel doma a byl v nem kabel s 10 pinovou USB kostickou na obou stranach.. trosku jsem ho znasilnil a dopadlo to viz fotky
Diky vsem za tipy
Vsechno bude i podpis bude
Ahoj, nevím v kterých místech case se ten spoj kablíků nachází, ale raději to ještě omotni nějakou izolačkouAby se ti to náhodou nerozpojilo a ty nastrčené drátky ti nevlítnuly na MB nebo někam jinam, kde by mohli natropit neplechu
Já tyhle samodomo taky raději zamotávám - co kdyby
![]()
Iza samozrejme probehla.. ale i tak to drzi fest jsou to poctivy kusy dratu![]()
Vsechno bude i podpis bude
Toto téma si právě prohlíží 1 uživatelů. (0 registrovaných a 1 anonymních)