OK, tak jsem udělal pár obrázků uspořádání svého SlingShotu. Jen upozorňuji, že prapůvodní nápad na toto uspořádání vymyslel kámoš - SUMO.
Tak snad někoho inspirují:

1) Toto vidím, když batoh otevřu jen ze strany (vejde se tam i 17-40 s nasazenou sluneční clonou, kdo jí zná, ví o jaké šílené kolo se jedná):

2) Toto je pohled, když je otevřen celý prostor pro fototechniku. Jediné co jsem přidal navíc, je jedna "vzpěra" z minulého batoho FOMEI, která zajišťuje, aby když mám DSLR se záklaďákem venku, aby tele moc neutiskovalo prostřední prostor. Toto bych mohl vyřešit tím, že dám tele dolu, ale přeci jen na dno batoh pokládám a takhle vím, že je v bezpečí ve vzduchu.

3) Ty "nevyužitý" stěny jsou tam schválně, protože když by tam nebyly, tak by při přenosu hrozila "srážka" těla se záložním objektivem (zde telátkem).

4) Pohled na druhou stranu (k dalšímu objektivu a blesku). I zde brání "srážce" výklopná stěna.

Jak je vidět na obr. č. 2, v batohu (v prostoru pro fototechniku) je ještě místo na další dvě skla (který zatím nemám), který už ale nebudou přístupný z boku batohu. Protože se ale bude jednat o pevnou padesátku a fish-eye, tak ty se stejně vytahují pouze občas, tak to snad přežiju. Ostatní fototechnika je přístupná i v poziti na těle, aniž bych musel batoh pokládat na zem...

Tak třeba to někomu pomůže....