Výsledky 1 až 6 z 6

Téma: Problém: rozsypaný obraz v 3D

Standardní Problém: rozsypaný obraz v 3D

Zdravim...mam problem s grafickou kartou respektive obrazom. Ked hram nejaku 3D hru, tak sa mi po urcitom case zacne obraz akokeby rozsypavat...cez obraz mi behaju ciary roznofarebnych pixelov atd...v 2D rezime mi to vobec nerobi...skusal som rozne ovladace a nic nepomohlo. Netusi niekt, kde moze byt problem?Vdaka

Senior Member Avatar uživatele Peca-on-line
    Věk
    38
    Vliv
    312

Standardní Re: Problem s grafickou kartou...

Podle popisu to vypadá, že se karta přehřívá.
    Děkovat mi kromě karmy můžete také v BTC: 1JVRVYsWRYFb9AajzoHRVnmqjgpBjYmykr

Standardní Re: Problem s grafickou kartou...

spusť video card stability test:
    http://freestone-group.com/download/...yTestSetup.exe
    ne režim benchmark, ale start test. pokud se to rozype tam, je problém s chlazením nebo jde grafika do kytek. jaky tam máš teploty v zátěži?
    "Internet je místo, kde většina žen jsou ve skutečnosti chlapi, chlapi jsou chlapi a většina dětí jsou agenti FBI." | "Kdo chce kam, pomozme mu tam." | "Neexistují velké problémy, ale malá kladiva."

Standardní Re: Problém: rozsypaný obraz v 3D

Vdaka za rady...odisiel mi ventilator, takze problem bude v tom...oplati sa podla vas investovat do noveho chladica alebo kupti priamo uz novy grafiku. Kartu mam Asus s cipom Ati Radeon X800.

Standardní Re: Problém: rozsypaný obraz v 3D

jestli chceš vědět, jestli má smysl nová grafika, tak nám napiš, jakej máš zbytek mašiny...
    "Internet je místo, kde většina žen jsou ve skutečnosti chlapi, chlapi jsou chlapi a většina dětí jsou agenti FBI." | "Kdo chce kam, pomozme mu tam." | "Neexistují velké problémy, ale malá kladiva."

Post Re: Problém: rozsypaný obraz v 3D

Momentalne pre mna vlastne ani nova grafika vyznam nema...hry uz velmi nehram a v 2D rezime to karta zvlada, len pri vacsej zatazi sa zahrieva...a chladenie som teraz vyriesil po svojom - vymenil som teplovodivu pastu, ventilatorik som vymontoval, z bocnej steny case som vybral klasicky 10 cm ventilator a pripevnil som ho presne nad stred povodneho ventilatora + usporiadal som komponenty a kable tak, aby bol najlepsi pristup vzduchu...zatial to drzi a ako improvizovane riesenie to staci...aj ked co som pozeral, tak nove chladice pre tuto kartu sa daju kupit za 200 Sk, ale je mi luto vymenit ten stary, pretoze pasiv je celomedenny a dost mohutny...ale len tak pre zaujimavost by si mi mohol poradit, do coho by si mi odporucil investovat pri mojej zostave...

Intel Pentium 3 GHz
    Asus P5N32 - SLI (nForce4)
    1 GB RAM DDR2
    Asus Radeon X800 GTO 256 MB

V prvom rade by som chcel prikupit este jeden 1 GB modul RAM, ale menit ostatne veci sa mi zda dost zbytocne

Informace o tématu

Users Browsing this Thread

Toto téma si právě prohlíží 1 uživatelů. (0 registrovaných a 1 anonymních)

Podobná témata

1. problem z ati sapphire 4870 toxic v 3D rezime
    Založil palkooo82 v sekci fóra ATI grafické karty
    Odpovědí: 1
    Poslední příspěvek: 21.01.2009, 23:35
  2. 9600gt problem ve 3d
    Založil milka v sekci fóra NVIDIA grafické karty
    Odpovědí: 13
    Poslední příspěvek: 15.03.2008, 21:32
  3. MSI RS482M4 a DVI problém
    Založil Johnny v sekci fóra AMD/ATI čipové sady
    Odpovědí: 2