Výsledky 1 až 8 z 8

Téma: Microsoft Outlook 2007 stažení pošty , odeslání

Standardní Microsoft Outlook 2007 stažení pošty , odeslání

Mám dva problémy :

1. Kdyz jsme dal "odeslat a příjmout", tak se my stahly vŠechny maily, co mam na seznamu, ale když teďka vjedu před prohlížeč, na můj mail, tak tam nejsou. Nevíte co stím ?...

2. Mám mail na @seznam.cz a kdYž jsem všechno nastavil podle nich, tak se my Outlook připojí na mail, ale už nemůže odesílat, co stím ?

Voňavoučká Liberty mince Avatar uživatele AjsTi
    Věk
    49
    Vliv
    326

Standardní Re: Microsoft Outlook 2007 stažení pošty , odeslání

Ked si vsetko stiahol, tak tazko to budes mat na sezname ak si nastavil tvoj lokal mail seznam. Ak chces odoslat, treba ako odosielaci pop3 server nastavit email server tvojho poskytovatela netu. Malo by Ti to ficat, aspon u mna na chello to funguje, dokonca aj na atlas.sk mail mi to funguje.
    Ked som sa v detstve rozhodoval co budem dalej robit, guglenie bola jasna volba...
    Are you Samuel James Witwicky, descendent of Archibald Witwicky? | The boys thermal levels suggest he wants to mate with the female.

Citace Původně odeslal AjsTi Zobrazit příspěvek
    Ked si vsetko stiahol, tak tazko to budes mat na sezname ak si nastavil tvoj lokal mail seznam. Ak chces odoslat, treba ako odosielaci pop3 server nastavit email server tvojho poskytovatela netu. Malo by Ti to ficat, aspon u mna na chello to funguje, dokonca aj na atlas.sk mail mi to funguje.
    Ale vsak kdyt to melo jen zkopirovat ne. ?.. neda se to na muj mail na seznamu nejak vratit ?...

pop3 jde, ale odchozi to smtp, a to zjistim kde?, kdyz smtp.seznam.cz neffunguje ?

Věk
    49
    Vliv
    326

Vratit sa to neda, zrejme mas nastavene na stahovanie nie na skopirovanie. Ja neviem od koho mas tent, takze smtp server Ti neviem poradit.
    Ked som sa v detstve rozhodoval co budem dalej robit, guglenie bola jasna volba...
    Are you Samuel James Witwicky, descendent of Archibald Witwicky? | The boys thermal levels suggest he wants to mate with the female.

Vratit sa to neda, zrejme mas nastavene na stahovanie nie na skopirovanie. Ja neviem od koho mas tent, takze smtp server Ti neviem poradit.
    Takze mam napsat mymu poskytovately, at my da jeho smtp server ? a pak uz by to melo jit ?

Věk
    49
    Vliv
    326

Ale ved to by si mal mat, ked si snim zmluvu uzatvaral.

Ale ved to by si mal mat, ked si snim zmluvu uzatvaral.
    aj u to mam dekuji ti moc

Ano, smtp server ti musi sdelit tvuj provider (je faktem, ze mensi lokalni poskytovatele internetu ho nemusi mit bezne uveden a je treba na dotaz - napr. muj provider mi ho sdelil, ale s usmevem mi dodal, ze jsem prvni, co se na nej pta )

A pokud chces postu stahovat pres outlook pres POP3 a zanechavat si zpravy na web serveru mailoveho providera, pak staci u konfigurace emailoveho uctu zajit do zalozky "upresnit" a tam zaskrtnout "zachovavat na serveru kopie zprav" - takhle je to modelove u Outlook 2003, ve starsich i novejsich verzich to je samozrejme take.
    Dell E6400 (P8400, 4GB RAM, 500GB 7.2k, NVidia Quadro NVS 160M, Wifi, BT, DVDRW, LED WXGA+)
    Dell XPS 1330 Red (T7300, 2GB RAM, 160 GB 7.2k, NVidia GeForce 8400M GS, Wifi, BT, LED WXGA, DVDRW)
    IBM T42 (Dothan M745, 1.5GB RAM, 160GB 5.4k, R9600, Wifi, BT, SXGA+, DVDRW)
    Nikon D90 + MB-D80, Nikon18-200VR, Nikon 80-200/f2.8, Nikon SB-900, Lowepro, Tenba, Kata, ...
    http://www.atty.cz/ - Pražský e-shop a prodejní kancelář e-cigaret

Informace o tématu

Users Browsing this Thread

Toto téma si právě prohlíží 1 uživatelů. (0 registrovaných a 1 anonymních)

Podobná témata

1. Renderovani HTML mailu v Outlook 2007
    Založil Prtik v sekci fóra Programy a problémy s nimi
    Odpovědí: 2
    Poslední příspěvek: 21.01.2009, 08:06
  2. Outlook 2007 - Výběr kalendáře v panelu úkolů
    Založil sAd v sekci fóra Programy a problémy s nimi
    Odpovědí: 2
    Poslední příspěvek: 16.04.2008, 12:59
  3. outlook2000 a blokovane prilohy
    Založil Haldo v sekci fóra Programy a problémy s nimi
    Odpovědí: 6