no s tym crumplerom, minule som si pozeral nejake brasny od nich prave kvoli tomu popruhu a nebolo po nom ani chyruale co to boli za modely uz neviem, kto sa v tom ich divnom nazvoslovi ma vyznat
![]()
no s tym crumplerom, minule som si pozeral nejake brasny od nich prave kvoli tomu popruhu a nebolo po nom ani chyruale co to boli za modely uz neviem, kto sa v tom ich divnom nazvoslovi ma vyznat
![]()
C2D E6550 & Athlon X2@4200+ + FSC Loox N560 + Nokia E51 + Dell Latitude D630
Sony a700+bordel okolo
Velocity - ta videoukázka ukazuje, jak je brašna/popruh natěsno na těle (asi aby neklouzal do jiné polohy - ale v tom bych se asi dost potil) a pro přetočení dopředu se povoluje popruh - při vracení zpět jej ale neutahuje (na videu) Jak je to vyvážené, skutečně i s volným popruhem drží na místě ?
Lehký kinofilm jsem odnosil na krku nebo v ruce, na kameru rozumných rozměrů jsem měl udělanou kapsu, která byla přidělaná na levém popruhu batohu- vlastně před levým ramenem, bylo to praktické a jednou rukou jsem ji vyndal, zapnul, natočil a uklidil, druhá ruka držela hole nebo mne na ferátě. E1 jsem jeden čas také takto nosil - ale na pouzdro je velká a nepodařilo se mi zatím uspokojivě dořešit uchycení.
Na E3 zatím zkouším "sling"
Na Velocity se popruh neuvolňuje ani neutahuje. Když si to člověk dobře utáhne, tak sedí na zádech velmi dobře a zároveň není problém s "přetahováním" dopředu. Na tom videu jí mají spuštěnou, osobně jí nosím vytaženou na zádech (závisí právě na utažení popruhu), asi takhle: http://www.tamrac.com/5769-MdlBk_1-LRG.jpg .
Jinak po poslední revizi ("x" v označení) má přesně dva mínusy - popruh je čalouněný jen přes rameno (ne přes bok, nebo celý jako třeba Cullmann), což jen v triku může při delším nošení vadit a ta brašna nestojí (zakulacený spodek, asi se netýká 10x).
[PC] i7-3770K @4.5 GHz w/Noctua NH-D14 SE2011 | 32 GB Patriot G2 | Asus P8Z77-V Deluxe | Crucial M4 256 GB | 2x WD20EZRX RAID1 | BD-RE LG GBW-H20L | Sapphire HD7750 Ultimate | Enermax Revolution87+ 550W | Antec Solo II | Asus Xonar Phoebus + AKG K271 MkII | NEC PA231W + SVII + Spyder3EE
[Photo] Nikon D700 + MB-D10 | AF-S 16-35/4G VR | AF-S 24-120/4G VR | AF-S 50/1.4G | AF-S 60/2.8G | AF-S 85/1.8G | AF-S 70-200/2.8G VRII | TC-17E II | SB-900 | Transcend cards | Heliopan + Formatt filters | Gitzo support | Kata + Tamrac bags
You're guaranteed to miss 100% of the shots you don't take. (Wayne Gretzky)
diskutujeme o blbostech - ale pro úplnost, takto utažená na obrázku snad dopředu ani přetočit nejde - no možná při vzpažení pravé ruky - nebo se pletu.
a viz video - na začátku ji má na zádech utaženou a při přetočení to bere za sponku a dost popruh povolí, při rovnání zpět jej ale už neutahuje a pak ukáže, že to má bederní popruh aby to neskákalo po zadku. Hledal jsem na videu právě tento prvek dost pozorně.
Nediskutuju, předávám zkušenosti, oni se některým dalším lidem zjevně hodí.
[PC] i7-3770K @4.5 GHz w/Noctua NH-D14 SE2011 | 32 GB Patriot G2 | Asus P8Z77-V Deluxe | Crucial M4 256 GB | 2x WD20EZRX RAID1 | BD-RE LG GBW-H20L | Sapphire HD7750 Ultimate | Enermax Revolution87+ 550W | Antec Solo II | Asus Xonar Phoebus + AKG K271 MkII | NEC PA231W + SVII + Spyder3EE
[Photo] Nikon D700 + MB-D10 | AF-S 16-35/4G VR | AF-S 24-120/4G VR | AF-S 50/1.4G | AF-S 60/2.8G | AF-S 85/1.8G | AF-S 70-200/2.8G VRII | TC-17E II | SB-900 | Transcend cards | Heliopan + Formatt filters | Gitzo support | Kata + Tamrac bags
You're guaranteed to miss 100% of the shots you don't take. (Wayne Gretzky)
Toto téma si právě prohlíží 1 uživatelů. (0 registrovaných a 1 anonymních)