Masliku, tvé doporučení má jednu chybu - ani jedna kombinace se nevešla do limitu.
Za lepší receiver bych byl také, ale bohužel už je to další peníz navíc, který se do limitu jaksi nevejde.
Jamo jsem nikdy neslyšel, ale čekal bych konkrétně od tohoto modelu přesně takový zvuk, jaký popisuje Rainbow. Viděl jsem měření Heco Victa 200, které dopadlo VELMI dobře vzhledem k cenové kategorii - frekvenční odezva byla dost slušně vyrovnaná, což zdaleka nebývá samozřejmostí. Z toho důvodu bych rozhodně zvukově preferoval Heco sloupky, které jsou na hifibazaru za dost slušný peníz (nové!). Už jen fakt, že Jamo 606 stojí 7k a v bednách je 8 měničů hovoří zvukově pro Heca, která mají 6 měničů a stojí (obyčejně) 10,5k. Jama jsou třípásma a Heca 2,5 pásma - dobrá výhybka pro třípásmo je podstatně dražší a složitější než výhybka pro 2,5 pásmo. V téhle cenovce je třípásmo spíš přítěž, než výhoda, protože je třeba na všem výrazně víc šetřit.
Imho není třeba plivat na sub od Pure Acoustics - na filmy by za tento peníz určitě udělal více než dobrou službu a vzhledem k tomu, že se mejla snaží ušetřit co nejvíc, si myslím, že je to solidní kompromis. Tím ale samozřejmě neříkám, že Jamo sub bude špatný - v téhle ceně je každá tisícovka znát. Na hudbu se suby pod 10k nemá moc cenu zabývat, proto bych je na hudbu vůbec nezapínal.
Jinak samozřejmě nákupem z druhé ruky se dá hodně získat, ale o tom jsem psal tolikrát, že už to nemá smysl opakovat. Snad jen ještě doplním, že při nákupu z druhé ruky je třeba dobře vědět co kupuješ, jakou to má cenu, jaká to nese rizika a na co se při zkoušení zaměřit.

Odpověď s citací