...no to som aj ja zvedavy, lebo patrim medzi nichPůvodně odeslal Jendo
![]()
...no to som aj ja zvedavy, lebo patrim medzi nichPůvodně odeslal Jendo
![]()
VOCAL POST MESSAGE: System Failed CPU Test...System Failed CPU Test...System Failed CPU Test...System Failed CPU Test...
No ja som to objednal z deuchlandu tam tomu aspon trochu rozumiem po PL neviem ani meke f coz celkom srandovna rec.
|AMD AthlonXP 1800+ [AXDA DLT3C Green JIUHB 0310MPMW] @ 2200 MHz [11 * 200 1.55v] | ZALMAN CNPS 7000B Cu | EPoX 8RDA+ rev.1.1 NB [Cooled by ZALMAN NB32J] & SB [Cooled by 8RDA3+ NB Cooler] A3 | DDRAM TwinMOS 256 MB PC2700 Cipy MOSEL 6ns & TwinMOS 256 MB PC3200 Cipy TwinMOS 5ns | MSI GeForceFX 5900XT 128MB ViVo VTD 8X [350/700] | SAMSUNG SyncMaster 710N | Western Digital 120PB + WD40BB | TEAC DV-510E[A] | TEAC CD-W540E | CREATIVE SB Audigy2 IEEE1394 + CAMBRIDGE SOUNDWORKS MegaWorks 550 THX | Case Logic Q3 | APC Back-UPS 300 | Logitech® MX1000™ Laser Cordless Mouse | Keyboard hama MK160 |
...ked sa chce vsetko ide - ani ja neviem po polsky nic, ale kedze som chodil na polske stranky ohladne firmwarov na mobily tak som tam nieco pochytilPůvodně odeslal ManDark
- no na objednavku promotion predmetov to stacilo
![]()
VOCAL POST MESSAGE: System Failed CPU Test...System Failed CPU Test...System Failed CPU Test...System Failed CPU Test...
No,uz je to asi 10dnu,co sem to objednaval a pomalu zacinam pochybovat![]()
Z tý polský stránky jste jim posílaly ten mail jak je tam znázorňen a doplnily do něj ty udaje z tabulky pod nim?
Nejde to třeba ze bych si objednal vše o Athlonu XP a nemusel vypisovat ty kody?
Jak jste napsali ty divny polsky písnena?![]()
![]()
![]()
Kolik toho objednavate?
NTB MSI EX600, CPU Intel Core 2 Duo T5550@1,83Ghz, 2GB RAM, GF8400M-G 256MB, HDD 320GB...
tak ja som skusil objednat cez tu nemecku verziu ale neprisiel mi doteraz ani ten potvrdzovaci mail. A to som objednaval uz vo stvrtok min. tyzden.
Vam to prislo hned ten mail?
CPU: AMD AthlonXP 2000+Thorton: FSB200MHz x5..x9, 512kB L2, 1.475V + Speeze VoltureSpin 2350rpm@1300-2300rpm(speedfan) | MB: Abit KV7 (KT600) | RAM: PC400 CL2,5 Mercury/A-data/ 512MB + Apacer 512MB | VGA: HIS Radeon 9550 128MB + Thermaltake Giant III (only pasive) | HDD: Hitachi 160GB, 8MB cache, sATA150 | Case: MidiTower + 350Watt Enermax/termoregulation | DVD: LG 4163B | Sound: integrovana VIA Vynil audio 6ch
Tak jsem taky objednaval z polsky stranky - posilal jsem jim tam maila a druhej den mi prisel mail kterej z polska preposlali nejaky zensky co dela pro AMD PR ze at ji tu objednavku poslu cesky.
Takze jsem to poslal cesky a cekam co z toho bude
Já to zkusil z tý polský stránky a přišlo mi tohle:
Witam
Dziękuje za zamówienie, ale niestety nie mogę go zrealizować .Zapraszam na naszą stronę: www.amd.pl/reseller gdzie może Pan dokonać rejestracji firmy, przystępując tym samym do Programu Resellerskiego. Uczestnictwo w tym programie zapewni Panu wsparcie marketingowe i techniczne. Zamówienia na wszelkie materiały reklamowe proszę wysyłać na adres : www.amd.pl/reseller. Pytania dotyczące spraw naszych produktów proszę kierować na adres: support@amd.pl lub hotline@amd.pl. W załączniku podaje wzór raportu sprzedaży, proszę o wypełnienie za poprzednie miesiące, z góry dziękuje.Jeżeli dokonał Pan rejestracji a nie ma Pana w bazie resellerskiej proszę o przesłanie dokładnego adresu do korespondencji.
Pozdrowienia
Adam Ciemniak
Reseller Program
AMD Polish Office
Tel/Fax: 00 48 76 835 21 52
Mob: +48 604 48 00 61
e-mail: adam.ciemniak@amd.
V mailu se praví, že nejsem v jejich databázi a že se mám zaregistrovat (zaregistrovanej samozřejmě jsem). Tak nevím..........
Asus A88XM-A, DualCore AMD A4-6300, 4x2GB DDRIII 1600, LCD Acer K272HL, SSD Patriot Blaze 60GB,HDD SAMSUNG F3 500GB
Muhehehehe,me dneska prisly,4x aAthlon XP(ale jen ty maly((((()a 3x Duron,taky maly a opka jeste nemecka prirucka
![]()
![]()
![]()
![]()
...uz sa tesim domovPůvodně odeslal SPYKER
mozno aj mna uz caka zasielka od AMD!
...niekolko tych malych nalepiek AthlonXP a Duron mam este doma z tej varky pred cca. 1,5rokom![]()
By me zajimalo,co delala postacka,kdyz videla nazev my spolecnost a este vi,ze mi neni ani 18![]()
![]()
![]()
![]()
...a jak sa vola Tvoja Company![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
MAKATOPůvodně odeslal .:::iGor:::.
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
EDIT:jen doufam,ze to tady negdo na me nenaprasi do AMD![]()
...ha a uz to pisem do AMD, uz Ti nikdaaa nic neposlou!!!!![]()
![]()
nie nabonzujem Ta az mi nic neposlu
![]()
![]()
![]()
Kolikrat ze se to smi objednavat do rokaPůvodně odeslal .:::iGor:::.
Kazdej mesic,ne
![]()
![]()
...no nieco take som cital v podmienkach reseller programu![]()
Ano presne tak moze sa to objednavat iba raz za mesiac mne to este neprislo ale taka utecha pre zaciatkok mi SUN poslal cd z softom a este nejakymi vecami.
![]()
![]()
![]()
|AMD AthlonXP 1800+ [AXDA DLT3C Green JIUHB 0310MPMW] @ 2200 MHz [11 * 200 1.55v] | ZALMAN CNPS 7000B Cu | EPoX 8RDA+ rev.1.1 NB [Cooled by ZALMAN NB32J] & SB [Cooled by 8RDA3+ NB Cooler] A3 | DDRAM TwinMOS 256 MB PC2700 Cipy MOSEL 6ns & TwinMOS 256 MB PC3200 Cipy TwinMOS 5ns | MSI GeForceFX 5900XT 128MB ViVo VTD 8X [350/700] | SAMSUNG SyncMaster 710N | Western Digital 120PB + WD40BB | TEAC DV-510E[A] | TEAC CD-W540E | CREATIVE SB Audigy2 IEEE1394 + CAMBRIDGE SOUNDWORKS MegaWorks 550 THX | Case Logic Q3 | APC Back-UPS 300 | Logitech® MX1000™ Laser Cordless Mouse | Keyboard hama MK160 |
KUA,se ted koukam,ono v polsky verzi toho muzes objednat MNOHJEm vic??Plakat A2![]()
1000(!!!) nalepekTed sem jim posilal meil s zadosti o zaslani
![]()
Tak sem hodte navod jak jste to objednaly.
Nejak se mne to nechce hledat.
Edit: Tak jsem se uz zaregistroval a tet budu cekat na mail.
Uz jsem se jednou registroval ale asi jsem tam dal spatnej mail protoze nic nedoslo.
AMD Thorton 2200+, 256MB DDR 400MHz,WD 80GB 800JB, LiteON 17\", GeForce 2 MX 400
Genius SW-5.1 Home Theater, Genius ColorPage - Vivid 4, Kabelový Modem 2 Mbs
Server: Celeron 0,455 Ghz, RAM 320MB, WD 10GB, Gigabyte GA-6BX7, Linux
Koukám že tady mám hodně starý počítač, ale je to hezká nostalgie :) Než bych dneska vypsal všechny svoje PC tak by to zabralo hodně místa :)
Mne dosla odpoved , ze chcu este raz adresu tak som im posla oni ze dobre,ale neposlali uz logina uz je to asi 14 dni
hp pavilion zt3020
2MakatoMan: ...tak mi este stale nic nedoslo![]()
koukam na tu polskou stranku a tam se to objednava pres mail...ale je tam toho hrozne moc...nejaky stojany a tak..?? myslite ze je dobry objednat hafo veci?? co jste z tech polskych stranek objednali vy? a fakt se to objednava pres mail??
WEBDESIGN + TVORBA E-SHOPU http://www.dreammedia.cz
...no objednal som nejake nalepky vecsie aj mensie, a podlozky pod hlodavca - ale jak som pisal uz skorej asi za 2dni mi prisiel mail od pani Stankovej, ktora ma na starosti marketing pre CZ, SK a HU aby som ten mail napisal v cestine a nas5 jej ho poslal![]()
...a od 21-3-2003 sa furt nic nedeje, tak neviem![]()
Mne dnes prišlo to isté, akurát tie Atlon XP iba 3xPůvodně odeslal SPYKER
![]()
Ale aj to je niečo![]()
AMD Athlon 64 X2 Dual-Core(Brisbane C2) EE 4800+ @ 2800MHz 1,35V <> AC Freezer 64 PRO <> GA-MA78GM-S2H <> 2x 1GB DDR2 800MHz CL5 - Kingston <> IDE Maxtor 160GB + SATA Hitachi 160 GB <> SB Live! <> Enermax EG365AX VE- 350W <> 20" LG L2000CN <> CD,CDRW,HP5L,scanner...
...no takze z tej nemeckej stranky, kde ste si objednavili vy dvaja (Spyker & Jendo) posielaju![]()
Toto téma si právě prohlíží 1 uživatelů. (0 registrovaných a 1 anonymních)