Výsledky 1 až 25 z 1417

Téma: Karneval a UPC - aktualni zmeny

Threaded View

Předcházející příspěvek Předcházející příspěvek   Další příspěvek Další příspěvek

Standardní Re: Karneval a UPC - aktualni zmeny

Citace Původně odeslal Marty Zobrazit příspěvek
    Ballnazzare, v Japonsku je úplně jiná mentalita a srovnávat Čechy a Japonce je úplnej nesmysl.
    Nesnažím se říct, že mi současný stav vyhovuje (taky bych uvítal symetrickej pětimegabit místo 10/1Mb), ale prostě českej spotřebitel je buran, kterej - viz věta nahoře... se podívej na nabídky hypermarketů a co lidi dělaj, tak je to se vším.
    s timhle proste nemohu souhlasit, to jako Slovaci maji take jinou mentalitu ? nabidky od jejich operatoru sou lepsi nez ty od nasich ? tak a ted mi vysvetli proc ?

proste vas zakladni problem je ten ze si porad myslite ze o konecne nabidce firmy rozhoduje zakaznik a to je podstatny omyl ....

protoze to jakou rychlost nase pripojeni momentalne ma neni zasluhou jednotlivych zakazniku, ale konkurencniho boje o zakaznika. a cim by ten boj byl tvrdsi tak tim budeme mit rychlejsi internet nebo levnejsi ceny a nebo oboje ....

jde krasne videt z lonskeho roku UPC taky nenavysovala rychlost dokud to nezvedla O2, a od te doby se z rychlostma nehejbnulo ...
    diky konkurenci mame take internetove pripojeni za mene jak 500kc, za tuto castu tedy alespon Karneval ci tehdejsi Telecom internet nenabizel a pritom poptavka po tom ze strany zakazniku byla znacna ...

// sam jsem za sve prvni stale pripojeni platil 1200,- (tusim byly to 1 nebo 2Mb nebo neco takoveho od karnevalu) a nyni mam pripojeni za 490 s dph, kdyby tehdy karneval neco mel za tu cenu, mel bych o to zajem a nebyl bych jedinej, dokonce si troufam rict ze by o to mela zajem vetsina, tzn. poptavka by po tom byla ..

ovsem tenkrat nic tak levneho nebylo v me lokalite, tuto cenu zaridil az konkurencni boj o zakaznika, ne poptavka samotna a to se snazim celou dobu rict .....
    Naposledy upravil Ballnazzar; 03.04.2009 v 14:10.

Informace o tématu

Users Browsing this Thread

Toto téma si právě prohlíží 1 uživatelů. (0 registrovaných a 1 anonymních)

Klíčová slova k tématu

Pravidla přispívání