Výsledky 1 až 25 z 1417

Téma: Karneval a UPC - aktualni zmeny

Hybrid View

Předcházející příspěvek Předcházející příspěvek   Další příspěvek Další příspěvek

Standardní Re: Karneval a UPC - aktualni zmeny

Njn, ale nejsme v Japonsku, uz si na to kurva zvyknete V dobe, kdy japonci zavadeli FTTH tady telecom vytahnul z rukavu eso v podobe jednokanalovyho ISDN
    Loading signature [ FAILED ]

Ballnazzar vidim ze si z brna tak mi nelzi ze nemuzes mit lepsi pripojeni. rekni nekoho kdo dela bezdrat a muzes mit hned lepsi linku ale pocitej ze to bude stat x krat tolik.
    i5 2500K @ 4ghz 1,18V ,GELID Solution Tranquillo,ASUS P6P67-M-PRO,Kingston HyperX Blu 8GB (2x4GB) DDR3 1600 XMP,GIGABYTE GTX 560 Ultra Durable OC 1GB

Citace Původně odeslal Voky Zobrazit příspěvek
    Ballnazzar vidim ze si z brna tak mi nelzi ze nemuzes mit lepsi pripojeni. rekni nekoho kdo dela bezdrat a muzes mit hned lepsi linku ale pocitej ze to bude stat x krat tolik.
    bezdrat nechci, hraju a kabel mi v tom vyhovuje kvuli nizke latenci, s tou sem nastesti byl vzdy at uz u Karnevalu nebo UPC velmi spokojeny ...

Citace Původně odeslal Ballnazzar Zobrazit příspěvek
    bezdrat nechci, hraju a kabel mi v tom vyhovuje kvuli nizke latenci, s tou sem nastesti byl vzdy at uz u Karnevalu nebo UPC velmi spokojeny ...
    nevim ja mam bezdrat a ping mam kolem 15ms max.

a v 10+GHZ pro tebe kdyz chces super kvalitu.
    i5 2500K @ 4ghz 1,18V ,GELID Solution Tranquillo,ASUS P6P67-M-PRO,Kingston HyperX Blu 8GB (2x4GB) DDR3 1600 XMP,GIGABYTE GTX 560 Ultra Durable OC 1GB

Citace Původně odeslal admix Zobrazit příspěvek
    Njn, ale nejsme v Japonsku, uz si na to kurva zvyknete V dobe, kdy japonci zavadeli FTTH tady telecom vytahnul z rukavu eso v podobe jednokanalovyho ISDN
    divej ja s tim problem nemam, ja jen reagovaly na zcestny nazor toho ze vina je vlastne na zakaznikovi, coz dle me neni pravda ....

Informace o tématu

Users Browsing this Thread

Toto téma si právě prohlíží 1 uživatelů. (0 registrovaných a 1 anonymních)

Klíčová slova k tématu

Pravidla přispívání