Citace Původně odeslal Marty Zobrazit příspěvek
Pokud máš tak velkej problém s malým uploadem a kasáš se, jak by sis připlatil, tak oslov buď lokální ISP nebo národní - GTS, ČDT, TO2, CESNET, ... věřím, že ti udělají nabídku přesně podle tvých požadavků.

Naprosto nedokážu pochopit, jak si může někdo představovat, že za 500 (1000) Kč měsíčně dostane garantovanou symetrickou linku v rychlosti řádu desítek megabitů? To mi prostě hlava nebere.

Asymetrie u kabelu a DSL je daná technologií, kdyby technologie umožňovala lepší provoz, tak by se to tak historicky vyvíjelo. U wifi máš symetrii. Požádej pár běžných uživatelů, ať ti udělají statistiku uploadu a downloadu.
prosim te napis mi kde jsem psal ze jsem ochotnej priplatit ...
ja totiz moc ochotny nejsem. moje predstava je nasledujici, za mnimum penez dostat maximum mozneho (toto je spravny a trzni pristup zakaznika). ja samozrejme neocekavam ze dostanu za 500,- desitky Mb tak i nazpet. Me osobne plne dostacuje to co mam i kdyz uvital bych zvyseni uploadu alepson na 2Mb ....

ovsem jak sem rikal, aby trh spravne fungoval je potreba konkurence ktera tu proste v CR neni, a to je ta brzda .......
v CR je jen velice slaba konkurence (staci se kouknout na Slovenko u nich je mnohem silnejsi)
u nas mame jen UPC a pak chromou T02, u ktere zustaly parametry pripojeni pouze na papire a vetsina zakazniku tech rychlosti nedosahuje.