Ahoj
Mam ATI HD 4850 (od Gigabite) ..... A mam mensi problem...ve hrach se mi objevuji takovy "cerny obdelniky" ...ktery problikavaj.... hlavne se mi zda na svetlejsim prostredi (nebo je aspon vice vnimam).... Proste rychle problikavajici cerne obdelniky ruznych velikost (pravdepodobne artefakty) ...... Objevuje se mi to vehrach hlavne ve Warhamme Dawn of war 2,Sacred 2 a nekdy i ve Far cry 2.....
Vubec nevim cim to je ...zkousel jsem pretaktovavat,lehce podtaktovavat, vse (i komp pretaktovanej) davat na default...jen zvysovat (trochu) napeti na grafarne a nebo dat minimalni detaily ve hrach....proste nic
Nevite cim to muze pls byt? (je to opravdu velice neprijemen...to se proste neda hrat)
Teploty nejdou v zatezy pres 50 stupnu (pres GPU-Z) - chladic Accelero+2x 120mm fan a pasivy....
PS: napada me jen ze .... jako dem*nt jsem dal do XP Direct X 10 (nvm jeslti fake nebo pravda)...tak to jediny me napada......jenze jsem hledal cely den na neta a nenasel jsem spusob jak to odinstalovat pripadne preinstalovat starsi verzy (9.c) ...... Takze pokud to muze byt tim, tak jestli nevite jak to pls odinstalovat
Diky - uz fakt nvm jak to spravit![]()