Děkuju za další tipy. Na tu Toshibu co říkal zivan jsem se koukal, proto jsem se ptal jak je na tom tento výrobce aktuálně
.
O Gigacomputer vím, koukal jsem se párkrát na ty modely, ale zatím jsem nějak nenašel důvěru k tomu kupovat ntb použitý. To IBM vypadá parametrově dobře i cena je fajn, ale asi bych možná přeci jen bral nějaký nový model a něco trošku hezčího (subjektivní).
Asi si pučím od kamaráda na chvíly jeho nějaký vyšší model od HP, kde má taky 1280x800 a zkusím si na tom něco narýsovat, abych věděl zda mám přehodnotit kritéria a rozlišení dát na první místo.
Ještě jsem si sám projížděl nové ntb 13ky a 14ky... Některé vypadají dost slušně, ale cena je bohužel dost vysoko, což se mi za něco co nebudu mít jako hlavní pracovní nástroj dávat nechce. Popravdě se mi zátím pořád zdá nejlepší ten HP 550 za 14k,- i s OS, váhu má 2,5kg oproti většinou těsně pod tři jako u ostatních 15tek, ale ještě si musím vyzkoušet to rozlišení a v podstatě i ty rozměry. Určitě máte pravdu s tím, že se to pronese a rýsování nebude uplně komfortní.
EDIT: Dell 620/630 by byl fajn, co ještě říkáte na nějaké modely od Dellu jako Vostro a Inspirion?