Citace Původně odeslal Gembler
2 iGor:
Já se modlím za to aby to byla deska, ale od pohledu nevypadá nikde spálená Dneska to trafo zkusím zapojit do jinýho kompu, tak se uvidí. Jen ať to není procák, protože na ten nemám záruku.
Je vůbec možný aby Athlon XP 2000+ jen tak netaktovanej odešel? S otevřeným casem fungoval dva dny na asi 45-50°C, pak sem case zavřel, ale na teplotu jsem se už nedíval.

2 All:
Uvítal bych nějaký tipy, jaký desky jsou schopný bezproblémově pracovat s Radeonem 9100. Hledám desku levnou, s integrovanou zvukovkou (síťovkou), a nejlépe s podporou DDR333.
...aj ja mam doma dosku s KT133, ktora nevypadala na prvy pohlad spalena, ked som ju vsak vymontoval zo skrinky a pozrel sa na zadnu stranu, tak som zistil, ze na tej zadnej strane je prehorana vetva +12V - kedze islo o 2 roky staru dosku - cize uz bez zaruky, tak som sa pohral s mikropajkou a dosku som sfunkcnil teraz mi lezi na skrini aspon som de nej napichal vsetky karty co sa mi doma povalovali

...co sa tyka tej lacnej dosky, na ktorej chces integrovanu sietovku tak by som to videl na ECS L7S7A2 v tej verzii so sietovkou RealTec